Fårikål
Lammeskank gir mye smak
Redaksjonen
19 September 2016 - 09:01
Krydderskanke av lam
Fremgangsmåte
- Knus hele frø, tilsett øvrige krydder og bland alt godt eller bruk en ferdigblanding (fra Midtøsten, Tyrkia eller Nord-Afrika).
- Gni kjøttet inn med olivenolje og strø på krydderblandingen.
- Stek kjøttet i stekepanne eller under grillen til det har fin farge rundt det hele.
- Legg kjøttet over i form med lokk og la det steke videre i ovn ved 175°C i 1½-2 timer.
- Sjysaus: Kok opp kraften og monter sausen med smør.
Tips:
Å montere en saus betyr at du tilsetter smør i små mengder og rør det inn før du tilsetter mer. Sausen blir da tykk og blank.
Server krydderskanken med sjysaus, bulgur eller couscous, baba ganoush og en tomatsalat.
Drikke som passer til denne oppskriften
-
93 POENG
-
92 POENG
-
89 POENG
-
88 POENG
-
88 POENG
-
86 POENG
Forsiden akkurat nå