Reinskav kommer i fryst form og skal ikke tines før varmebehandling. Det er en råvare du finner i sågar de minste dagligvarebutikkene. Rimelig er kjøttet også. Sper du ut med grønnsaker, metter en pakke mange.
Dagens rett
Foto: (BeyondImages)
En viltpanne er på bordet i løpet av en halvtime med en pakke reinskav
Høstens mørke og kalde kvelder gjør at vi finner frem det beste fra årstiden og serverer vilt som dagens rett. Med reinskav er det hurtigmat av ypperste kvalitet.
09 Oktober 2024 - 23:00
Viltpanne med reinsdyrskav
Fremgangsmåte
- Stek halvtint reinsdyrskav/finnbiff på middels svak varme i smør i en panne.
- Tilsett purre i tynne ringer og einerbær.
- La surre noen minutter.
- Hell over vann/kraft og la trekke noen minutter.
- Smak til med salt og pepper.
- Server med hjemmelaget potetmos med ripsgele eller tyttebær samt friskhakket persille på toppen.
Tips: For å drøye retten kan du tilsette gulrot skåret i skiver og la dem surre med i 5 min. Erter smaker også veldig godt oppi.
Tips: Retten smaker også godt med stekte potetbåter eller godt brød.
Drikke som passer til denne oppskriften
-
93 POENG
-
89 POENG
-
88 POENG
-
87 POENG
-
86 POENG
Forsiden akkurat nå