Asparges med spekeskinke og bløtkokt egg
Fremgangsmåte
- Rens og skrell aspargesene. Kok dem i lettsaltet vann i 3-4 minutter. Avkjøl raskt under rennende kaldt vann.
- Rull spekeskinkeskiver rundt aspargesene - beregn 3-5 per porsjon.
- Kok de romtempererte eggene i 4 minutter og avkjøl raskt under rennende kaldt vann.
- Sett eggene i eggeglass. Skjær av toppen. Dryss over finrevet parmesan (bruk gjerne Microplane) og nykvernet svart pepper.
- Anrett eggeglass og aspargesruller på tallerkenene.
- Pisk sammen dressingen og drypp den til slutt over aspargesrullene.
Her finner du alle aspargesoppskriftene
Dette er forskjellen på hvite og grønne asparges
Drikke som passer til denne oppskriften
-
90 POENG
-
88 POENG
-
86 POENG
-
85 POENG
Asparges med smilende egg
Fremgangsmåte
- Kok de romtempererte eggene i 6 minutter og avkjøl dem under rennende kaldt vann. Skrell eggene og del dem i to.
- Anrett ½ smilende egg på hver tallerken sammen med asparges med tynne skiver av avokado og salat.
- Dryss ristede nøtter over og drypp varmt klarnet smør med gressløk over salaten.
- Dryss tilslutt over noen saltflak.
Drikke som passer til denne oppskriften
-
TysklandVolum: 0.75 l Pris: 264.90 kr Bestillingsutvalget89 POENG
-
88 POENG
-
88 POENG
-
84 POENG