Mat

Slik har du kanskje ikke laget rekesalaten før
Aase E. Jacobsen
25 Februar 2015 - 10:05
Thailandsk rekesalat

Fremgangsmåte
- Bland sammen løkringer, chili, basilikum og sitrongress.
- Bland fiskesaus med sitronsaft og sukker og vend de rensede rekene i sausen. Bland rekene med grønnsakene.
- Anrett rekeblandingen på store blader av romanosalat eller andre salatblader.
- Dryss finhakket koriander over.
Tips:
300 gram rensede reker tilsvarer ca 500 gram med skall.
Mange deilige retter med reker
Prøv en av disse 13 thaiinspirerte oppskriftene
Drikke som passer til denne oppskriften
-
TysklandVolum: 0.75 l Pris: 149.90 kr Bestillingsutvalget88 POENG
-
88 POENG
-
87 POENG
-
84 POENG
-
84 POENG
Forsiden akkurat nå