Guide
Påskelam oppskrifter
Foto: (Matprat.no)
Lammeboller på tur
Fremgangsmåte
- Bland sammen lammekjøttdeigen med salt, pepper, fløte og egg.
- Hakk oliven, hvitløk, rødløk og basilikum. Vend dette inn i deigen. Ha så til slutt i fetaosten i små terninger.
- Form deigen til små boller, og stek dem i olje i panna, på middels varme.
- Tomatsaus: Finhakk sjalottløk, hvitløk og timian. Fres det i en panna med olje, og tilsett de hermetiske tomatene, salt og pepper.
- La småkoke i ca 10 minutter.
- Hell tomatsausen over kjøttbollene, og la dem trekke i sausen i ca 15 minutter før du serverer.
Server bollene sammen med godt brød og salat ved siden av.
Denne retten er perfekt som turmat eller som en tapasrett.
Tips: Kjøttdeig av lam er lett å finne i butikken, og gir gjerne en helt annen smaksopplevelse til rettene du gjerne bruker vanlig kjøttdeig til.
Flere hotte tapasretter finner du her
Her finner du flere retter med lammekjøttdeig
Drikke som passer til denne oppskriften
-
88 POENG
-
88 POENG
-
88 POENG
-
88 POENG
-
86 POENG
-
85 POENG
-
82 POENG
Forsiden akkurat nå