Sommerlig makrell med rabarbra
Fremgangsmåte
- Rens, skyll og tørk fisken og gni den inn med salt.
- Skjær et par skråsnitt i ryggen og stek fisken i smør og olje til den er gjennomstekt, ca. 5 minutter på hver side.
- Rabarbra: Rens og skjær den i 4 cm lange stykker.
- Kok opp smør, vann og sukker i en stekepanne og legg rabarbraen i. La den koke i 2 - 3 minutter, ta ut noen biter til pynt.
- Hell på fløten og kok rabarbraen videre til fløten har kokt litt inn, ca. 5 minutter.
- Server fisken med rabarbraen, sitronbåter og kokte nypoteter.
Her finner du flere oppskrifter med makrell
Og her finner du mange oppskrifter der rabarbra er med
Drikke som passer til denne oppskriften
-
88 POENG
-
86 POENG
-
86 POENG
-
85 POENG