Nyhet - Mat - Artikler i arkivet

Tittel
Dato
ARTIKKELTYPER
TEMA
  • 30 Mai 2008 - 01:00

    Kyllingfilet med druesalat

    Saftig nystekt kyllingfilet med en smakfull salat er en perfekt måte å avslutte uken på.
    30. Mai 2008
  • 29 Mai 2008 - 01:00

    Salat med stekt spekeskinke

    En herlig frisk salat, servert med knasende sprø og velsmakende spekeskinke, er dagens anbefaling.
    29. Mai 2008
  • 28 Mai 2008 - 01:00

    Spekepizza

    Pizza med spekemat er utrolig godt enten du bruker norsk spekeskinke eller italienske delikatesser.
    28. Mai 2008
  • 27 Mai 2008 - 01:00

    Seibiff med stekte epler

    En klassisk fiskerett med en ny vri står på menyen denne dagen.
    27. Mai 2008
  • 26 Mai 2008 - 01:00

    Svin a la bernie

    Festmat kan du også unne deg i ukedagene. Prøv bare denne enkle, men flotte oppskriften.
    26. Mai 2008
  • 24 Mai 2008 - 01:00

    Grillet gravlaks med potetsalat

    Hvis du aldri har grillet gravlaks er det på tide å prøve. Vær beredt på en kulinarisk a-ha opplevelse.
    24. Mai 2008
  • 20 Mai 2008 - 01:00

    Skjell med chili og lime

    Frisk, sterk og med en deilig smak av hav, dette er virkelig en deilig oppskrift.
    20. Mai 2008
  • 19 Mai 2008 - 12:15

    17. mai i Cannes

    Den norske nasjonaldagen ble også feiret i den franske filmbyen Cannes. Kokker fra Gastronomisk institutt vartet opp med festlunsj av råvarer fra Finnmark.
    19. Mai 2008
  • 19 Mai 2008 - 01:00

    Italienskinspirert omelett

    Selv om dagens rett er av den enkle sorten er den ikke mindre velsmakende i det den har fått en italiensk touch.
    19. Mai 2008
  • 18 Mai 2008 - 01:00

    Risotto med spekeskinke og laks

    En delikat blanding av norske råvarer og italiensk mattradisjon - det kan ikke bli bedre.
    18. Mai 2008
  • 17 Mai 2008 - 01:00

    Nasjonaldagsmeny

    Den store festdagen fortjener et skikkelig festmåltid. Gratulerer med dagen.
    17. Mai 2008
  • 16 Mai 2008 - 01:00

    Lekre tapasretter

    Det er dagen før dagen og vi gir deg en rekke deilige forslag til fingermat til nasjonaldagen!
    16. Mai 2008
  • 15 Mai 2008 - 14:02

    Nasjonalrett på nasjonaldagen

    Alle - både gamle som unge ser med forventning fram til 17. mai. Hvorfor ikke glede seg over dagen med like tradisjonsrik mat?
    15. Mai 2008
  • 15 Mai 2008 - 11:00

    Øyna gårdsmat sliter

    Restauranter og grossister lovpriser dem. Sven Erik Renaa mener de lager pølser i verdensklasse. Men Øyna gårdsmat sliter.
    15. Mai 2008
  • 15 Mai 2008 - 01:00

    Kyllingpai med ost og bacon

    En god pai kan du ha som en deilig middag, til lunsj eller som en del av festbordet.
    15. Mai 2008
  • 14 Mai 2008 - 01:00

    Klassisk skinkestek

    Denne klassikeren hører hjemme på ethvert festbord, lag en stor skinkestek i dag så har du til 17. mai.
    14. Mai 2008
  • 12 Mai 2008 - 01:00

    Pastasalat med mozzarella

    Med gode råvarer lager du enkelt en deilig salat. Nyt av fridagen.
    12. Mai 2008
  • 11 Mai 2008 - 01:00

    Røkt lammelår med appelsin- og fennikelsalat

    Det er ingen grunn til at enkel mat ikke skal smake fantastisk, slik som denne oppskriften.
    11. Mai 2008
  • 10 Mai 2008 - 01:00

    Sjømat på grillen

    Vi tar maten med oss ut i dag og lager et skikkelig festmåltid på grillen med det beste fra havet.
    10. Mai 2008
  • 09 Mai 2008 - 09:00

    Matstreif i oktober

    Årets Matstreif arrangeres på Karl Johans gate i Oslo 10. - 11. oktober.
    09. Mai 2008
  • 08 Mai 2008 - 01:00

    Jarlsbergsalat med eple og fennikel

    En spennende kombinasjon av norske delikatesser med en fransk touch er herlig forfriskende på varme dager.
    08. Mai 2008
  • 07 Mai 2008 - 17:00

    Norges første skolekokk

    Ove Sjåstad blir Norges første skolekokk. Til høsten begynner han på Hundsund skole i Bærum.
    07. Mai 2008
  • 07 Mai 2008 - 13:00

    Vil importere reinkjøtt

    Norske restauranter dropper reinkjøtt på menyen på grunn av ustabil tilgang til kjøtt. Nå vil Høyre importere reinkjøtt.
    07. Mai 2008
  • 07 Mai 2008 - 11:00

    Uholdbart hos Fatland

    Mattilsynet har avdekket en rekke svært kritikkverdige forhold hos kjøttprodusenten Fatland Oslo.
    07. Mai 2008
  • 07 Mai 2008 - 01:00

    Quiche med pølse og cheddar

    Franskmennene kan dette med å lage pai, og dagens oppskrift er en skikkelig deilig variant.
    07. Mai 2008