Artikler i arkivet

Tittel
Dato
ARTIKKELTYPER
TEMA
  • 23 Juli 2006 - 01:00

    Biff av ytrefilet

    En deilig saftig biff er sommerhygge uten sidestykke, spesielt når biffen er av ytrefilet. Du vil nok også finne at både tilbehør og drikke matcher meget godt.
    23. juli 2006
  • 21 Juli 2006 - 01:01

    Slik lager du drinken Svalbard

    Drinker bygger gjerne på erfaring, men drinkboka fra Eli Kari Gjengedal viser oss at det kanskje er mer enn ren miksing av ingredienser som skal til for å lage en vellykket drink.
    21. juli 2006
  • 19 Juli 2006 - 01:01

    Sommerlig rødt til godpris

    Her er noen gode tips til rødviner som egner seg for en norsk sommer.
    19. juli 2006
  • 14 Juli 2006 - 01:01

    Applefjord

     En frisk og slush-aktig drink basert på vodka er kanskje akkurat det du setter pris på i helgen. Selvsagt avhengig av vær eller gjøremål. Et meget spennende smaksbilde finner du likevel uansett hvilken setting drinken måtte komme i.
    14. juli 2006
  • 12 Juli 2006 - 01:01

    Klar favoritt til grillfesten

    Denne supersjarmerende boksvinen er laget av en av Italias mest seriøse druer.
    12. juli 2006
  • 11 Juli 2006 - 08:01

    Der David kjøpte ølet

    Opp gjennom årene har vi stadig hørt snakk om en viss David og hans ølkjøp. Men hvor han egentlig kjøpte ølet har det vært ulike meninger om. Nå vet vi det endelig. Han var etter all sannsynlighet i Tsjekkia hos Plzenský Prazdroj, Pilsner Urquell.
    11. juli 2006
  • 07 Juli 2006 - 14:52

    Test av rosé champagne og musserende

    Rosé champagne og musserende er svært populært skal vi tro salgstallene. Her har vi testet hele 40 av dem.
    07. juli 2006
  • 07 Juli 2006 - 14:51

    Test av rosé champagne

    Rosé champagne og musserende er svært populært skal vi tro salgstallene. Vi har testet hele 40 av dem, og her får du servert de 22 ekte champagnene.
    07. juli 2006
  • 07 Juli 2006 - 14:50

    Test av rosé og røde musserende

    Rosé champagne og musserende er svært populært skal vi tro salgstallene. Vi har testet hele 40 av dem, og her de 18 musserende utgavene.
    07. juli 2006
  • 07 Juli 2006 - 01:01

    Absolut Hunk

    Produsenten av tv-serien Sex og Singelliv kom i 2003 med en uvanlig forespørsel til vodkaprodusenten Absolut. De ønsket å ha med en egen versjon av den prisbelønte annonsekampanjen til Absolut i en episode av serien. Drinkoppskrift og annonsen får du her.
    07. juli 2006
  • 06 Juli 2006 - 22:36

    NM i østersåpning 2006

    Årets NM i østersåpning blir en folkefest under den store Aker Brygge Matfestival i slutten av august. Meld deg på allerede nå.
    06. juli 2006
  • 06 Juli 2006 - 09:38

    K på Højbro Plads

    Dersom du vil drikke cocktails i København, er det et sted du bør gjøre det. Et steinkast fra den folksomme Højbro Plads ligger cocktailbaren med det enkle navnet "K". I følge Kirsten, innehaveren, er dette stedet man bør oppsøke for cocktails laget med "
    06. juli 2006
  • 05 Juli 2006 - 16:59

    Gammel klassiker i ny drakt

    Norges favorittgin har kommet i nytt moderne design.
    05. juli 2006
  • 05 Juli 2006 - 15:06

    Hey, hey Sunshine

    Mathias Disen fra Oslo er kunstneren bak dagens innsendte oppskrift til NM for amatørkokk. Bli med du også og vinn flotte premier.
    05. juli 2006
  • 05 Juli 2006 - 08:38

    Reglement NM i østersåpning 2006

    Den 20. august klokken 14.00 braker det hele løs. NM i østersåpning holdes foran tusenvis av solhungrige tilskuere under Aker Brygge Matfestival.
    05. juli 2006
  • 05 Juli 2006 - 01:01

    Sommer i boks

    Selve sommerdruen må nesten være sauvignon blanc, og siden den i de aller fleste tilfeller er best i sin pureste ungdom, kan den godt komme i boksversjon.
    05. juli 2006
  • 04 Juli 2006 - 11:19

    Verdens beste restauranter kåret

    Etter å ha vært borte fra topplassering noen år er El Bulli i Nord-Spania atter en gang kåret til verdens beste restaurant.
    04. juli 2006
  • 04 Juli 2006 - 11:17

    Ny spansk klassifisering

    Et betydelig overskudd i produksjonen av vin gir en ny klassifisering.
    04. juli 2006
  • 04 Juli 2006 - 01:00

    Gratinerte o-skjell

    Skjell er alltid velkomment spise, oftest i naturlig form eller dampet. Dersom du setter pris på nye tips til tilberedning, og ikke er altfor kritisk til at det tukles med skjellene, vil Dagens rett garantert falle i smak - sammen med en rimelig hvitvin.
    04. juli 2006
  • 03 Juli 2006 - 12:08

    Svensk avgiftsøkning

    Den svenske regjeringen har foreslått en differensiert avgiftsøkning på rusbrus.
    03. juli 2006
  • 30 Juni 2006 - 18:30

    Vikingfjord i ny drakt

    En norsk suksess bytter hamm igjen - et nytt delikat design skal fremme den norske premium-vodkaen videre.
    30. juni 2006
  • 30 Juni 2006 - 14:18

    Strongest there is...

    Stort sterkere er det ikke mulig å få det - Caol Ila har kommet med en ny utgave av sin Cask Strength whisky.
    30. juni 2006
  • 30 Juni 2006 - 12:28

    Strongest there is...

    Stort sterkere er det ikke mulig å få det - Caol Ila har kommet med en ny utgave av sin Cask Strength whisky.
    30. juni 2006
  • 30 Juni 2006 - 09:26

    Miks en Red Basil

    Ukens drink har et stilfullt navn og som faktisk kun indikerer dens farge og innhold. Basilikum i drinker er intet nytt og ikke minst smaker det herlig forfriskende. God sommer!
    30. juni 2006
  • 30 Juni 2006 - 08:31

    Sommerens beste drinker

    Det bor en bartender i oss alle. Her finner du sommerens beste drinker.
    30. juni 2006