Nyhet - Mat - Artikler i arkivet

Tittel
Dato
ARTIKKELTYPER
TEMA
  • 14 Juli 2009 - 01:00

    Fransk festmeny

    Vive la France, og lenge leve deres kulinariske tradisjoner. Det er Frankrikes nasjonaldag og vi feirer med noen helfranske retter i dag. Bon appétit.
    14. juli 2009
  • 12 Juli 2009 - 01:00

    Flintstek med tomatpakker

    Marinert flintstek hører sommeren til, og her kan du lage hele middagen rett på grillen. Nyt sommeren.
    12. juli 2009
  • 11 Juli 2009 - 01:00

    Paella

    Ay caramba, her skal det kokkeleres etter alle kunstens regler i det vi lager en dampende het Paella denne lørdagen.
    11. juli 2009
  • 10 Juli 2009 - 01:00

    Kyllingburger

    Denne burgeren kan du nyte med god samvittighet. Kyllingkjøttdeig inneholder nemlig vesentlig mindre fett enn den tradisjonelle laget av storfekjøtt.
    10. juli 2009
  • 09 Juli 2009 - 01:00

    Ferskfiskball

    Hjemmelaget fiskemat er utrolig deilig og mye enklere enn mange tror. Prøv selv og du vil aldri spise anet enn hjemmelaget siden.
    09. juli 2009
  • 08 Juli 2009 - 01:00

    A cool summerbreeze

    La deg friste av denne deilige sommersalaten til middag i dag - enkel å lage er den også.
    08. juli 2009
  • 04 Juli 2009 - 01:00

    Amerikansk festmeny

    Det er kanskje grillrettene du forbinder mest med USA, og på deres nasjonaldag har vi satt sammen en amerikansk meny til deg, til og med med video som viser hvordan du gjør tilbereder den.
    04. juli 2009
  • 03 Juli 2009 - 01:00

    Flesk og duppe

    Stort mer tradisjonsrik mat enn flesk og duppe skal du lete lenge etter, og så er det så raskt og enkelt å lage.
    03. juli 2009
  • 02 Juli 2009 - 01:00

    Lammespyd

    Enkle, velsmakende retter er deilig på varme late sommerdager. Dette grillspydet lager du i en fei.
    02. juli 2009
  • 01 Juli 2009 - 01:00

    Middagssalat med kylling

    Frisk, knasende hjertesalat med saftig kylling og herlige kikerter er et fantastisk måltid midt i uken.
    01. juli 2009
  • 30 Juni 2009 - 01:00

    Blåskjell med sprøstekt skinke

    Blåskjell står ofte på menyen om sommeren, og denne varianten er en skikkelig lekkerbisken.
    30. juni 2009
  • 27 Juni 2009 - 01:00

    Syltet kveite på endive- og ruccoulasalat

    Kritthvit og utrolig smakfull, det er ikke rart kveita regnes for en av våre aller beste matfisker.
    27. juni 2009
  • 25 Juni 2009 - 11:46

    Norges beste veikro er i Østfold

    Marché Rygge Vest kåret til Norges beste veikro. Etter at DHL-guiden har testet nærmere 80 veikroer over hele landet.
    25. juni 2009
  • 25 Juni 2009 - 11:45

    På potetbunnen

    Om du trodde Norge er et pottitland, så må du tro om igjen.
    25. juni 2009
  • 23 Juni 2009 - 01:00

    Meny til Sankthansfesten

    På denne sommerens festdag er det klart at du må servere det beste av norske råvarer, og her får du en rekke gode oppskrifter. God Sankthans.
    23. juni 2009
  • 22 Juni 2009 - 01:00

    Skinkebiff med provencegrønnsaker

    Det er ikke for ingenting at vi sier at noe er svinaktig godt. I dag har skinkebiffen fått lekkert fransk følge.
    22. juni 2009
  • 20 Juni 2009 - 01:00

    Grillet steinbit med rødvinssaus

    Det er ikke bare kjøtt som kan grilles, prøv bare denne lekre oppskriften på steinbit.
    20. juni 2009
  • 19 Juni 2009 - 13:15

    Smekk for Lerøy

    Oppdrettsselskapet Lerøy Hydrotech AS slapp ut syk oppdrettslaks i sjøen i 2007. Det koster selskapet 2 millioner kroner.
    19. juni 2009
  • 19 Juni 2009 - 01:00

    Biff med kesampesto

    For mange er biff den beste måten å starte helgen på. Sunt er det også. Her kan du se video av hvordan du lager retten.
    19. juni 2009
  • 17 Juni 2009 - 18:00

    Fellesnordisk nøkkelhull

    Norge og Danmark innfører i dag nøkkelhullsmerkingen med de samme reglene som Sverige - som har brukt merkingen i 20 år allerede.
    17. juni 2009
  • 17 Juni 2009 - 01:00

    Med denne suppa blir mandagsmiddagen rene festen

    Raskt og enkelt lar denne retten seg tilberede, og du kan fint lage denne vrien på en sann klassiker uten kjøtt. Valget er ditt.
    17. juni 2009
  • 16 Juni 2009 - 11:44

    Jenter med sans fikk napp

    De fire kvinnene bak Sansenes kjøkken annonserte at de var rikmannsjakt, og fikk napp med en gang.
    16. juni 2009
  • 12 Juni 2009 - 15:47

    Potensiell verdensberømmelse

    Kokkene i The Flying Culinary Circus deltar i Sør-Afrikas mest sette TV-show «Top Billing». I kulissene venter VM-kontrakt.
    12. juni 2009
  • 12 Juni 2009 - 15:46

    Kritisk til norsk matmerking

    Geir Skeie applauderer ikke uten forbehold den nye merkeordningen Nyt Norge.
    12. juni 2009
  • 11 Juni 2009 - 01:00

    Slik lager du denne deilige retten - orientalsk svinesauté

    I dag kan vi friste deg med en oppskrift som er rask å lage og har masse smak.
    11. juni 2009