Artikler i arkivet

Tittel
Dato
ARTIKKELTYPER
TEMA
  • 30 April 2008 - 01:01

    Enda sterkere klassiker

    Det er alltid hyggelig å åpne en flaske av denne vinen, og den nyankomne årgangen er ekstra gledelig.
    30. april 2008
  • 29 April 2008 - 17:00

    Best Western sterkest

    Best Western er det sterkeste hotellvaremerket i hele verden.
    29. april 2008
  • 29 April 2008 - 15:00

    Oppkjøpet av S&N er godkjent

    En av de største forretningstransaksjonene i nordisk historie er på plass.
    29. april 2008
  • 29 April 2008 - 13:00

    KJS får ikke tid

    Bergens største restaurantselskap sliter etter at restaurantene på Zachariasbryggen snart kan være historie. Selskapet får nemlig ikke tid til å gjøre rede for seg.
    29. april 2008
  • 29 April 2008 - 11:00

    Super-trådløst hos First

    First Hotels er først i Skandinavia med å lanserer fiberoptisk bredbånd på alle sine hoteller.
    29. april 2008
  • 29 April 2008 - 10:54

    Slik blir du verdensmester

    Dette er historien om verdensmesteren som ikke ville bli "verdensmester". Men som nå har VM-tittel i to av kaffefagets idrettsgrener. Og i tillegg driver landets smaleste konsept for kvalitetskaffe. Møt Tim Wendelboe.
    29. april 2008
  • 29 April 2008 - 10:24

    21. mai i Oslo - Enestående Brunello-smaking

    Bli med og smak viner fra et av verdens mest ettertraktede vinområder.
    29. april 2008
  • 29 April 2008 - 09:00

    Krever mer trekk

    Helsesjefen i Stavanger mener flere utesteder bryter røykeloven. Nå kommer det krav om luftigere uteservering.
    29. april 2008
  • 29 April 2008 - 01:00

    Vårlig laksepakke

    Enkelt, lekkert og fullt av smak, det er slik vi liker oppskriftene på travle hverdager.
    29. april 2008
  • 28 April 2008 - 17:32

    Superfamily på italiensk

    Det virker som alt Ceretto-familien tar i blir til gull. Ikke bare lager de noen av de beste baroloer og barbarescoer som er å oppdrive, også moscatoen, barolo chinatoen og ikke minst grappaene er minneverdige.
    28. april 2008
  • 28 April 2008 - 17:00

    Miljøpris til Scandic

    Scandic fikk nylig miljøprisen IMEX Green Meetings Award for sitt miljøtilpassede møteprodukt. Men det stopper ikke der.
    28. april 2008
  • 28 April 2008 - 15:00

    Fikk besøk av mesterkokk

    Denne våren får ti barnehager i Stavanger og Sandnes besøk av Kokkenes Mesterlaug i Rogaland. Det er lam og laks som står på menyen.
    28. april 2008
  • 28 April 2008 - 13:00

    Kokkefaget i fare?

    I Buskerud er det så få søkere at fylket vurderer å legge ned tre klasser innen restaurant- og matfag.
    28. april 2008
  • 28 April 2008 - 11:00

    KJS sliter med gjeld

    KJS Servering har en gjeld på rundt 60 millioner kroner. Nylig ble to av konsernets utesteder slått konkurs.
    28. april 2008
  • 28 April 2008 - 09:00

    Slutt for To kokker

    Restauranten To Kokker i Sunndalsøra stenger dørene for godt.
    28. april 2008
  • 28 April 2008 - 01:00

    Det er slik du selv skal lage biffpizza med hvitløk- og urtesaus

    Pizza er populært, og hjemmelaget pizza er det aller beste.
    28. april 2008
  • 27 April 2008 - 01:00

    Kalvefilet med tunfisksaus

    Dette er en klassisk rett som mange har opplevd å få servert som forrett i Italia, men den er fabelaktig også som en varm hovedrett.
    27. april 2008
  • 25 April 2008 - 17:00

    Jevn kokkekamp mot Sverige

    Verdens to beste kokkelag har for første gang møttes til landskamp.
    25. april 2008
  • 25 April 2008 - 15:00

    Vil bygge Norges største nattklubb

    Hovden kan få Norges største nattklubb. Prisen kan bli mellom 250 og 300 millioner kroner.
    25. april 2008
  • 25 April 2008 - 14:50

    14. mai i Oslo - Champagnesmaking med Toralf Bølgen

    Bli med på en unik smaking av champagne fra de små champagnehusene med en av landets fremste eksperter, Toralf Bølgen.
    25. april 2008
  • 25 April 2008 - 13:00

    Potetens år i år

    Poteten får sin heder og ære i år. Blant annet skal den synliggjøres under konkurransene på Buffet 2008 i Stavanger med både NM i kokkekunst og Bocuse d'Or.
    25. april 2008
  • 25 April 2008 - 12:00

    Italiensk lekkerbisken

    Denne uken frister vi med en drink som samtidig er både søt, fyldig, krydret og forfriskende.
    25. april 2008
  • 25 April 2008 - 11:00

    Drøbak i Korea

    Cafe Drøbak har åpnet. I Sør-Korea. Og det kan fort bli mange av dem.
    25. april 2008
  • 25 April 2008 - 09:00

    Sjuve til klikk.no

    VGs matskribent Christopher Sjuve går til Hjemmet Mortensens forlag og skal begynne i klikk.no.
    25. april 2008
  • 25 April 2008 - 01:00

    Kylling med parmaskinke og risotto

    I det helgen starter trår vi til med en skikkelig festrett med italiensk vri.
    25. april 2008