Artikler i arkivet

Tittel
Dato
ARTIKKELTYPER
TEMA
  • 24 Mars 2009 - 10:00

    Hotellrom blir hybler

    Sviktende interesse for å bo på hotell gjør at Thon Hotels Alta lager hybler av 80 rom.
    24. mars 2009
  • 23 Mars 2009 - 18:00

    Tøffe tider

    Det er virkelig tøffe tider for restaurant- og utelivsbransjen.
    23. mars 2009
  • 23 Mars 2009 - 16:00

    Lanserer klimavennlig øl

    Nørrebro Bryghus i København har lansert et klimavennlig øl.
    23. mars 2009
  • 23 Mars 2009 - 14:00

    Må kanskje stenge

    Kaffebaren og restauranten Kos i Askim kan bli stengt fra 15. april.
    23. mars 2009
  • 23 Mars 2009 - 12:00

    Nye rom på Gildevangen

    Thon Hotel Gildevangen i Trondheim har fått 55 nye rom.
    23. mars 2009
  • 23 Mars 2009 - 10:00

    Arrangerer Årets matglede 2009

    Norges Kokkemesteres Landsforening og TINE skal arrangere Årets matglede 2009.
    23. mars 2009
  • 22 Mars 2009 - 02:00

    Roastbiff

    En klassisk, velsmakende og fantastisk opplevelse lover vi deg når du serverer roastbiff denne søndagen.
    22. mars 2009
  • 21 Mars 2009 - 02:00

    Ta en spansk en og lag denne sjømatgryta

    Hva er vel bedre en kald kveld enn en rykende varm og krydret gryte, basert på våre beste delikatesser fra havet?
    21. mars 2009
  • 20 Mars 2009 - 18:00

    Fikk reiselivspris

    NHO Reiseliv Sør-Norge har kåret Rosfjord Strandhotell til årets reiselivsbedrift.
    20. mars 2009
  • 20 Mars 2009 - 16:00

    Helnorsk tomatsaus

    Kokken Frode Selvaag fra Spahotell Velvære i Hjelmeland skal bidra til å skape den første helnorske tomatsausen.
    20. mars 2009
  • 20 Mars 2009 - 14:00

    Tjener på kokkeutleie

    giGass.no ble startet for tre år siden. Selskapet leier ut kokker og omsetter for nærmere ti millioner kroner i året.
    20. mars 2009
  • 20 Mars 2009 - 13:01

    Test av nordtoscanske viner

    20. mars 2009
  • 20 Mars 2009 - 12:58

    Test av viner fra Carmignano/Montalbano-området

    Her kanskje enda tydeligere enn for de andre nordtoscanske områdene viser 2007 seg som en litt lett årgang.
    20. mars 2009
  • 20 Mars 2009 - 12:57

    Test av viner fra Rufina-området

    Rufina er ikke uventet ledende i den nordtoscanske kvalitetstoppen. Men uten at det har gått ut over hva du må betale.
    20. mars 2009
  • 20 Mars 2009 - 12:56

    Test av viner fra annen nordlig Chianti og IGT

    Det skjer mye spennende utenfor de mest kjente DOCene i Toscana, og resultatene av denne utviklingen begynner å gjøre seg gjeldende også i Norge.
    20. mars 2009
  • 20 Mars 2009 - 12:00

    Vil samarbeide

    Pakker med overnatting på hotell i Ringerike og besøk på Hadeland Glassverk skal få flere turister til å bli lenger i distriktet.
    20. mars 2009
  • 20 Mars 2009 - 10:00

    Gir opp norsk arbeidskraft

    Etter fem år som hotellsjef ved Seljord Hotell har Stig Ellingsen nesten gitt opp håpet om å skaffe norsk arbeidskraft.
    20. mars 2009
  • 19 Mars 2009 - 18:00

    Svanemerkede restauranter

    Britannia Hotel i Trondheim har fått Norges første svanemerkede restauranter.
    19. mars 2009
  • 19 Mars 2009 - 16:00

    Prøver igjen

    Eierne av den sunne fastfoodkjeden Zenzi gir seg ikke og prøver igjen.
    19. mars 2009
  • 19 Mars 2009 - 15:55

    Spar 40 prosent

    Så mye billigere er denne lekre toscanske vinen i taxfreebutikken.
    19. mars 2009
  • 19 Mars 2009 - 14:00

    Fjerner laks fra menyen

    Torbjørn Nymo eier Rundhaug Gjestegård og Bardufoss Hotell i Troms. Nå fjerner han norsk laks fra menyen.
    19. mars 2009
  • 19 Mars 2009 - 12:00

    Langli til Radisson

    Olav Langli blir hotelldirektør ved Radisson Blu Hotel, Trondheim Airport.
    19. mars 2009
  • 19 Mars 2009 - 10:00

    Avtale med Rezidor

    The PURE Water Company har inngått avtale med hotellkjeden Rezidor.
    19. mars 2009
  • 19 Mars 2009 - 02:01

    Nok et kjempekjøp fra Rioja

    Vellagret og vellaget riojavin er alltid en glede å servere. Og disse er ekstra gode bekjentskap - til flotte priser.
    19. mars 2009
  • 19 Mars 2009 - 02:00

    Kyllingboller med salsa

    Brennhete kyllingboller smaksatt med chili kan du servere som tapas eller som en deilig middag med salat ved siden av.
    19. mars 2009