Drikke - Artikler i arkivet

Tittel
Dato
ARTIKKELTYPER
TEMA
  • 06 April 2006 - 11:23

    Gult er kult med påskeøl

    Årets påskeøl dekker store deler av skalaen for smaksfylde. Med andre ord noe for en hver smak.
    06. april 2006
  • 05 April 2006 - 01:01

    Gode påskebokser

    Påsken blir ikke helt den samme med bare én boks i bagasjen.
    05. april 2006
  • 31 Mars 2006 - 13:04

    Test av hvit og rød bordeaux

    Apéritifs panel har smakt på fruktene av et Bordeaux i krise, hvite og røde viner fra de yngste tilgjengelige årgangene og fra så vel de store négocianthusene som fra såkalte petits châteaux. Her får du servert de 40 vinene vi testet.
    31. mars 2006
  • 31 Mars 2006 - 13:02

    Test av hvit og rød bordeaux - de hvite

    Apéritifs panel har smakt på fruktene av et Bordeaux i krise, hvite og røde viner fra de yngste tilgjengelige årgangene og fra så vel de store négocianthusene som fra såkalte petits châteaux. Her får du servert de 16 hvitvinene vi testet.
    31. mars 2006
  • 31 Mars 2006 - 13:01

    Test av hvit og rød bordeaux - rød supérieur

    Apéritifs panel har smakt på fruktene av et Bordeaux i krise, hvite og røde viner fra de yngste tilgjengelige årgangene og fra så vel de store négocianthusene som fra såkalte petits châteaux. Her får du servert de 12 rødvinene med betegnelsen "supérieur".
    31. mars 2006
  • 31 Mars 2006 - 13:00

    Test av hvit og rød bordeaux - røde cru-viner

    Apéritifs panel har smakt på fruktene av et Bordeaux i krise, hvite og røde viner fra de yngste tilgjengelige årgangene og fra så vel de store négocianthusene som fra såkalte petits châteaux. Her får du servert de 10 rødvinene med betegnelsen "cru".
    31. mars 2006
  • 31 Mars 2006 - 09:14

    Slik mikser du drinken Meli Duly

    Curaçao er en festlig ingrediens i drinker. Fargen er umiskjennelig blå og relativt kraftig. I drinken vi her presenterer får den selskap av et par andre smakssettere du også finner på polet.
    31. mars 2006
  • 31 Mars 2006 - 01:01

    Sjelden gavepakke

    Vi vet at noen vil føle seg provosert av at noe til 5000 kroner kalles en gave, men like fullt er Bache-Gabrielsens Tribute nettopp det.
    31. mars 2006
  • 29 Mars 2006 - 01:01

    Sicilias nye stjerne

    Rødvinen Cerasuolo di Vittoria er Sicilias eneste vin med DOCG på etiketten.
    29. mars 2006
  • 22 Mars 2006 - 16:22

    Grappakunstneren

    Romano Levis grappaer er svært ettertraktet men det er ikke sikkert du er en av de utvalgte. Han selger nemlig ikke til hvem som helst.
    22. mars 2006
  • 22 Mars 2006 - 01:01

    Prisgunstige kraftpakker

    Ukens viner er sjeldne i den forstand at de byr på både stor grad av egenart, typeriktighet og lagringspotensial til svært gode priser.
    22. mars 2006
  • 17 Mars 2006 - 11:50

    Ekte amerikansk øl

    Fra å være synonymt med vassent, smakløst, kullsyrevann med farge og det som verre er, er nå amerikansk øl til og med akseptert i Europa. Men det er altså ikke Bud det er snakk om.
    17. mars 2006
  • 15 Mars 2006 - 01:01

    Gode billigutgaver

    Rhône er en av Frankrikes mestproduserende vinregioner. Derfor må du lete nøye for å finne de virkelige røverkjøpene.
    15. mars 2006
  • 13 Mars 2006 - 18:35

    Godt grums

    Hveteøl er en typisk elske eller hate-drikk. De som elsker setter stor pris på den fruktige syrlige smaken og det grumsete utseendet. Erdinger Weissbier elskes av flest, i hvert fall innehar bryggeriet topplasseringen blant hveteølene.
    13. mars 2006
  • 10 Mars 2006 - 01:01

    Til tross for et litt merkelig navn er denne drinken absolutt en du bør prøve

    Likørbaserte drinker indikerer en godt søtlig smak. Vi balanserer med fersk lime og putter i litt mynteblader. God helg.
    10. mars 2006
  • 08 Mars 2006 - 01:00

    Her er den hvite du skal kjøp

    Ukens vin står til årstiden sin hvite farge til tross. Den er både smaksrik samtidig som den tåler en del utfordringer fra maten.
    08. mars 2006
  • 07 Mars 2006 - 14:03

    Store forventninger

    I 2003 kom California til Margaux og for 2005 håper alle på at amerikanerne vender tilbake. I mellomtiden kan vi glede oss til den prisgunstige 2004-årgangen.
    07. mars 2006
  • 03 Mars 2006 - 13:07

    21. mars i Trondheim - Prunottos fabelaktige viner på To rom og kjøkken

    Det finnes vel knapt et vinområde i Italia som har bedre renomme enn Piemonte. Alle har vi vel hørt om de kostbare Barolo- og Barbaresco-vinene. Denne kvelden får vi servert vinene til en elegant fireretters meny hos Roar Hildonen på To rom og kjøkken.
    03. mars 2006
  • 03 Mars 2006 - 12:40

    20. mars i Oslo - Fabelaktige Piemonteviner på Ekebergrestauranten

    Det finnes vel knapt et vinområde i Italia som har bedre renomme enn Piemonte. Alle har vi vel hørt om de kostbare Barolo- og Barbaresco-vinene. Denne kvelden får vi servert vinene til en elegant fireretters meny på Ekebergrestauranten.
    03. mars 2006
  • 03 Mars 2006 - 10:32

    Fyr opp peisen og miks en deilig grønn drink

    Ukens drink får bli vårt stalltips til grønt alternativ innen mat og drikke. En svært kald helg er i anmarsj og vi finner derfor ingen god grunn til ikke å fyre opp peisen og benke seg foran varmen - med drink og snacks.
    03. mars 2006
  • 03 Mars 2006 - 08:04

    Nyhetene på polet mars 2006

    For den som liker det søte, byr marsnyhetene fra polet på paradisiske tilstander.
    03. mars 2006
  • 03 Mars 2006 - 08:03

    Nyhetene på polet mars 2006

    For den som liker det søte, byr marsnyhetene fra polet på paradisiske tilstander. Her får du servert de 23 nye dessertvinene.
    03. mars 2006
  • 03 Mars 2006 - 08:02

    Nyhetene på polet mars 2006

    For den som liker det søte, byr marsnyhetene fra polet på paradisiske tilstander. Her presenteres de 14 nye musserende og hvite vinene.
    03. mars 2006
  • 03 Mars 2006 - 08:01

    Nyhetene på polet mars 2006

    For den som liker det søte, byr marsnyhetene fra polet på paradisiske tilstander. I denne tredje og siste presentasjonen av nyhetene er det de 31 nye rødvinene som vurderes.
    03. mars 2006
  • 02 Mars 2006 - 16:17

    16. mars i Oslo - Kokkekurs med påskens godbiter

    Espen Vesterdal Larsen fra kokkelandslaget er vår guide gjennom et spennende kokkekurs med påskelam, kamchatkakrabbe og alle slags søte fristelser. Meld deg på dette spennende kokkekurset.
    02. mars 2006