Nyhet - Drikke - Artikler i arkivet

Tittel
Dato
ARTIKKELTYPER
TEMA
  • 24 Februar 2006 - 17:16

    Fransk touch

    Torres' brandyer er langt mer franske i stilen enn sine konkurrenter på hjemmebane, men likevel uten at den umiskjennelige spanske bløtheten går tapt.
    24. februar 2006
  • 24 Februar 2006 - 12:22

    En skikkelig drink med cognac

    Cognac fungerer faktisk sammen med mange syrerike ingredienser, men det er sukkermengden som avgjør resultatet, sier bartender Kristiansen på Rio Nattklubb i Trondheim. Her får du servert en av hans cognacdrinker.
    24. februar 2006
  • 22 Februar 2006 - 10:40

    10 gode vanntips

    Det er ikke uvesentlig for smaken og opplevelsen hvordan du oppbevarer og serverer vann. Riktig temperatur og riktig glass er viktig. Få også tips om vann til vin og kaffe.
    22. februar 2006
  • 22 Februar 2006 - 02:01

    OL-kos

    Myk polenta med en smaksrik kyllingragu og en supersaftig og fyldig barbera til markerer at en begivenhetsrik og forhåpentligvis medaljetung vinterolympiade er i ferd med å avsluttes.
    22. februar 2006
  • 17 Februar 2006 - 17:44

    Sanselige opplevelser

    Det tidligere Vinmonopol-anlegget på Hasle ble designet for gjenbruk som fengsel. Arcus Opplevelse byr således på fengslende opplevelser mellom vintønner og akevittfat.
    17. februar 2006
  • 17 Februar 2006 - 17:00

    Iskaldt på Magma

    Absolut Icebar utenfor Magma Bar & Restaurant på Frogner i Oslo er helt i særklasse. Helt frem til vårsola blir for plagsom.
    17. februar 2006
  • 17 Februar 2006 - 12:44

    El Diablo

    En djevelsk god drink smaker vel ekstra godt nå som vinterferien med sine mange feriedager står for døren. El Diablo er blitt en spesialitet på Metró Restaurant & Bar som du finner i Söder i Stockholm. Stedet er også ytterst populært. Kan det skyldes drin
    17. februar 2006
  • 14 Februar 2006 - 02:02

    Rosé for kjærligheten

    Valentinsdagen er nok et påskudd for å fremheve den rosa vinfargen.
    14. februar 2006
  • 09 Februar 2006 - 14:04

    Test av tequila

    Panelet er entydig i sin dom etter å ha blindtestet i alt 16 tequilaer: Mye godt og spennende brennevin med overraskende ren fruktighet - spesielt hos de blanke typene.
    09. februar 2006
  • 08 Februar 2006 - 02:01

    Billig vinterkos

    Selv om lommeboken er slunken, behøver du ikke ta til takke med en boksvin.
    08. februar 2006
  • 07 Februar 2006 - 09:52

    Usminket eplesaft

    Økologisk småskalaproduksjon sikrer en sider som er nærmere den opprinnelige utgaven enn den industriproduserte.
    07. februar 2006
  • 04 Februar 2006 - 17:32

    Drinker for helgen

    "Hvite" januar er over, og dette er kanskje første helgen i det nye året hvor du kan nyte en deilig drink med god samvittighet. Bartender Jørgen Eriksson på La Belle Sole i Oslo gir deg noen av hans beste drinkoppskrifter denne vinteren.
    04. februar 2006
  • 03 Februar 2006 - 17:35

    Mytisk og sensuell

    Den nye årgangen av Dom Pérignon vil til tross for at den er lettere tilgjengelig enn sin forgjenger garantert bidra til å opprettholde denne champagnens mytiske karakter.
    03. februar 2006
  • 03 Februar 2006 - 13:19

    Lynchburg lemonade med bourbon

    Ukens drink er komponert med bourbon som det bærende smakselementet. Serverer du denne sørger du for et spennende og artig innslag i de fleste hyggelige lag.
    03. februar 2006
  • 02 Februar 2006 - 13:38

    Test av amerikansk bourbon

    Tilbudet av amerikansk bourbon har fått et skikkelig løft. Likevel er antallet begrenset. Blant de 12 produktene vi har testet står de fem såkalte small batch bourbons signert nordmannen Even Kulsveen frem.
    02. februar 2006
  • 01 Februar 2006 - 02:01

    Rødt med hvitvinstouch

    Når en hvitvinsekspert lager rødviner fra et varmt klima, må det bli bra, i hvert fall hvis du leter etter matvennlige viner.
    01. februar 2006
  • 27 Januar 2006 - 16:28

    Portvin grand crû

    Quinta dos Malvedos er Symington-gruppens flaggskip blant deres vingårder i Øvre Douro og opphav til de beste vinene under Grahams etikett. Med høyest mulig skår i graderingssystemet for vinmarker tilhører Malvedos grand crû-klassen.
    27. januar 2006
  • 27 Januar 2006 - 10:40

    En drink som smaker av hylleblomst

    På Internasjonalen i Oslo finner du Jesper Lind, en virkelig trendsetter innen barmiljøet i Norge. Han er også komponisten bak denne Ukens drink, Grand Lounge.
    27. januar 2006
  • 25 Januar 2006 - 02:01

    Mye av alt til lav pris

    Viner av druen monastrell har tatt norske ganer med storm. Dessuten gjør de - stort sett - små innhugg i økonomien.
    25. januar 2006
  • 24 Januar 2006 - 15:16

    Priorato - himmelen neste?

    Ingen andre spanske vinområder har opplevd en tilsvarende kometkarriere som Priorato.
    24. januar 2006
  • 20 Januar 2006 - 11:56

    Stor test av australske hvitviner

    Australske hvitviner klarer ikke å overbevise Apéritifs panel om at de bør få en større plass i pollisten. Dertil er de for like stilmessig og stort sett for enkle. Dessuten er det langt mellom de gode kjøpene, noe denne testen av 53 viner viser.
    20. januar 2006
  • 20 Januar 2006 - 11:55

    Stor test av australske hvitviner - chardonnaybaserte

    Australske hvitviner klarer ikke å overbevise Apéritifs panel om at de bør få en større plass i pollisten. Det er langt mellom de gode kjøpene, noe denne testen av 53 viner viser. Her er vinene som er basert på chardonnaydruen.
    20. januar 2006
  • 20 Januar 2006 - 11:54

    Stor test av australske hvitviner - andre druer

    Australske hvitviner klarer ikke å overbevise Apéritifs panel om at de bør få en større plass i pollisten. Det er langt mellom de gode kjøpene, noe denne testen av 53 viner viser. Her er vinene som IKKE er basert på chardonnaydruen.
    20. januar 2006
  • 20 Januar 2006 - 02:01

    Belgian Coffee med særpreg

    Dette er en litt annen variant av den tradisjonelle Irish Coffee der pærecognacen Xanté spiller hovedrollen. En utmerket drink for kalde dager. Sødmen i Xantéen gjør at drinken gjerne kan lages med espresso og lite - om noe - sukker.
    20. januar 2006
  • 18 Januar 2006 - 02:01

    Forfriskende til torsken

    Fra Nord-Portugal kommer en lekkerbisken av en hvitvin og en saftig og syrefrisk rødvin med et for tiden sjeldent moderat alkoholinnhold som begge er topp til torsken.
    18. januar 2006