Spennende oppskrifter på små og store brød
Knekkebrød baker du enkelt selv
- 1. Prøv noen nye brødoppskrifter og baketips
- 2. Slik baker du ekte baguette
- 3. Eller hva med en retro pariserloff
- 4. Pitabrød lager du enkelt selv
- 5. Valnøttbrød hører hjemme på enhver fest
- 6. Italienernes yndlingbrød baker du lett
- 7. Også fra Sveits kommer gode brødtradisjoner
- 8. Lettbakte grissini er perfekt til suppe
- 9.
- 10. Rugbrød er knallgodt og sunt
- 11. Knekkebrød baker du enkelt selv
- 12. Slik bake du godt og glutenfritt
Knekkebrød med frø
Fremgangsmåte
Varm melken til 37ºC. Rør gjæren ut i melken i en bakebolle. Tilsett de øvrige ingrediensene og elt deigen smidig i ca. 5 minutter. la deigen heve i 30–40 minutter.
Sett ovnen på 250º. Bland alle ingrediensene til frøblandingen og arbeid forsiktig inn det i deigen når du skal bake ut.
Ta deigen på melet bakebord og del den i 10–12 biter. From til runde boller og kjevle ut så tynt og rundt som mulig. Skjær ut et hull i midten.
Kjevle til slutt i med litt kruskakli og prikk brødene med en gaffel.
Legg knekkebrødene på bakepapir på steikeplate. Stek midt i ovnen i 7–8 minutter. Avkjøl på rist og oppbevar i en tett boks.
Se alle våre gode oppskrifter på brød og andre typer bakverk
Og dette er våre glutenfrie oppskrifter
Overrask med spennende rundstykker
Vi har flere fristende oppskrifter på rundstykker
Og vi har flere fristende oppskrifter på scones
Her får du svært så praktiske kokketips
Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter
Bli abonnent på Apéritifs Mat & vinklubb og oppnå store fordeler samtidig
Drikke som passer til denne oppskriften
- 1. Prøv noen nye brødoppskrifter og baketips
- 2. Slik baker du ekte baguette
- 3. Eller hva med en retro pariserloff
- 4. Pitabrød lager du enkelt selv
- 5. Valnøttbrød hører hjemme på enhver fest
- 6. Italienernes yndlingbrød baker du lett
- 7. Også fra Sveits kommer gode brødtradisjoner
- 8. Lettbakte grissini er perfekt til suppe
- 9.
- 10. Rugbrød er knallgodt og sunt
- 11. Knekkebrød baker du enkelt selv
- 12. Slik bake du godt og glutenfritt