Mat

Fiskeburger med eplesalat

Fremgangsmåte
- Riv eplet, finstrimle selleri og fennikel.
- Bland alt med kesam og majones. Smak salaten til med karri, salt og pepper.
- Bland alle ingrediensene til fiskekarbonadene i food-processor og mal dem til en grov farse. Pass på at ingrediensene er kalde.
- Form fire flate karbonader og stek dem i smør eller margarin i 3-4 minutter på hver side.
- Vil du ha sprø, varm de stekeovn eller rist dem i brødrister.
- Del hamburgerbrødene og legg et salatblad på bunnen, legg på eplesalaten, fiskekarbonaden og dekk med hamburgerbrød.
Hamburgerbrød slik som Hellstrøm vil at du skal lage de
Lyst till å lage en anen fiskeurger så se her
Her finner du flere fristende burgere
Drikke som passer til denne oppskriften
-
90 POENG
-
88 POENG
-
ItaliaVolum: 0.75 l Pris: 165.00 kr Uten utvalg86 POENG
-
85 POENG
-
83 POENG
Forsiden akkurat nå