Nyttårsburgeren er med fisk
Fiskeburger med eplesalat
Fremgangsmåte
Riv eplet, finstrimle selleri og fennikel.
Bland alt med kesam og majones. Smak salaten til med karri, salt og pepper.
Bland alle ingrediensene til fiskekarbonadene i food-processor og mal dem til en grov farse. Pass på at ingrediensene er kalde.
Form fire flate karbonader og stek dem i smør eller margarin i 3-4 minutter på hver side.
Vil du ha sprø, varm de stekeovn eller rist dem i brødrister.
Del hamburgerbrødene og legg et salatblad på bunnen, legg på eplesalaten, fiskekarbonaden og dekk med hamburgerbrød.
Hamburgerbrød slik som Hellstrøm vil at du skal lage de
Det er enkelt å lag fiskematen selv
Her finner du over 30 oppskrifter laget av Eyvind Hellstrøm
Her finner du flere fristende burgere
Her får du svært så praktiske kokketips
Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter
Bli abonnent på Apéritifs Mat & vinklubb og oppnå store fordeler samtidig
Drikke som passer til denne oppskriften
-
90 POENG
-
88 POENG
-
ItaliaVolum: 0.75 l Pris: 165.00 kr Uten utvalg86 POENG
-
85 POENG
-
83 POENG