Mat
Biff trenger slett ikke fet saus
Redaksjonen
01 Januar 2017 - 06:10
Biff med ovnsbakte tomater og chilidressing
Fremgangsmåte
Krydre biffene med salt og pepper, og stek dem over middels høy varme til det begynner å piple på oversiden.
Snu biffene og stek dem videre til rosa kjøttsaft pipler frem (medium stekt).
Legg tomatene i en ildfast form og stek dem på 230 grader i 8-10 minutter.
Rør sammen kesam og søt chilisaus til dressing.
Skyll salaten og del opp salatbladene. Skrell og del løken i båter. Bland salat og løk.
Server biffen med bakte eller ovnsstekte poteter.
Lær mer om hvordan du skal tilberede biffkjøtt her
Drikke som passer til denne oppskriften
-
91 POENG
-
89 POENG
-
89 POENG
-
88 POENG
-
87 POENG
-
86 POENG
-
80 POENG
Forsiden akkurat nå