Cannelloni med chili og cottage cheese og tomatsaus på siden

Cannelloni med chili og cottage cheese og tomatsaus på siden

Fremgangsmåte

  1. Sett ovnen på 200 grader.
  2. Kok opp lettsaltet vann i en stor kjele. Kok lasagne-platene eller pastarørene (noen av gangen) i ca 4 min.
  3. Ta dem forsiktig opp.
  4. Bland cottage cheese, chili og hvitløk.
  5. Fordel blandingen på platene/rørene.
  6. Rull dem sammen og legg dem inntil hverandre i en ildfast form.
  7. Strø over osten.
  8. Gratiner i ovnen på 180 grader i ca. 20 minutter til osten er gyllen.
  9. Tomatsaus:
  10. Rens og hakk løken grovt.
  11. Ha løk, knuste tomater, finhakket hvitløk og krydder i en food processor. Kjør sausen glatt.
  12. Hell tomatsausen i en kjele. La det koke opp under omrøring.
  13. Smak til med soyasaus eller miso.
  14. Server sausen ved siden av pastarullene. 
  15. Server gjerne med en grønn salat og godt brød.

Har du lyst til å lage en annen pastarett byr vi på mange forslag

Alt om pasta i Apéritifs pastaguide

Bli abonnent på aperitif +  og oppnå store fordeler samtidig

Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne.

Få dagens rett som nyhetsbrev

Sendt inn av Aperitif

Vurder oppskriften

Drikke som passer til denne oppskriften

Pastasalat med sukkererter, valnøtter og egg

Pastasalat med sukkererter, valnøtter og egg

Fremgangsmåte

  1. Kok pastaen etter anvisning på pakken.
  2. Tilsett kesam og finhakket sylteagurk.
  3. Kok sukkerertene i 1 minutt og avkjøl dem i kaldt vann. La dem renne godt av.
  4. Skjær stilkselleri i skiver og paprika i terninger.
  5. Hardkok eggene (ca 9 min). Skrell og del dem.
  6. Hakk valnøttkjerner.
  7. Bland sammen alle ingrediensene (unntak eggene) og smak til med salt og pepper
  8. Legg på eggene og server

    Vi byr på mange andre deilige pastasalater

Alt om pasta i Apéritifs pastaguide

Bli abonnent på aperitif +  og oppnå store fordeler samtidig

Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne.

Få dagens rett som nyhetsbrev

Vurder oppskriften

Drikke som passer til denne oppskriften

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Annonse

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Med helstekt kylling blir det alltid god stemning rundt bordet
Dagens rett

Med helstekt kylling blir det alltid god stemning rundt bordet

Helstekt kylling er en skikkelig festrett, og sausen lager seg nesten helt selv under stekingen.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

En smaksrik festrett med breiflabb kan også være veldig lettlaget
Dagens rett

En smaksrik festrett med breiflabb kan også være veldig lettlaget

Breiflabb er kongen av fiskedisken. Derfor må den få lov å skinne på tallerkenen. Med dette tilbehøret gjør den det til gangs.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Har du en flaske J&B innerst i barskapet, må du prøve Purple Heather
Ukens drink

Har du en flaske J&B innerst i barskapet, må du prøve Purple Heather

Noen whiskyer er så nøytrale at de trenger drahjelp fra andre ingredienser.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Møt Englands fremste stjernevinmaker som kan mer enn musserende vin
+
Godbiter i pollisten
Forsiden akkurat nå
Med helstekt kylling blir det alltid god stemning rundt bordet
Dagens rett

Med helstekt kylling blir det alltid god stemning rundt bordet

Helstekt kylling er en skikkelig festrett, og sausen lager seg nesten helt selv under stekingen.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

En smaksrik festrett med breiflabb kan også være veldig lettlaget
Dagens rett

En smaksrik festrett med breiflabb kan også være veldig lettlaget

Breiflabb er kongen av fiskedisken. Derfor må den få lov å skinne på tallerkenen. Med dette tilbehøret gjør den det til gangs.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

To supre viner i basis fra denne superkvinnen
+
Ukens vin

To supre viner i basis fra denne superkvinnen

Julia Kemper har satt ettertrykkelig spor etter seg i basishylla med stadig nye viner i klassen klar adresse og veldig god valuta for pengene.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Store flasker i basis til knallpris
+
Ukens vin

Store flasker i basis til knallpris

Disse vinene er som skapt for påskebagasjen – eller kjelleren.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

I dag serverer du biffen i paien
Dagens rett

I dag serverer du biffen i paien

Lag deg en biffpai som dagens middag. Vi lover deg at dette er ferdiglaget i løpet av en time. Enda raskere om du bruker ferdig paideig fra butikken.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Har du en flaske J&B innerst i barskapet, må du prøve Purple Heather
Ukens drink

Har du en flaske J&B innerst i barskapet, må du prøve Purple Heather

Noen whiskyer er så nøytrale at de trenger drahjelp fra andre ingredienser.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her