Slik lager du kryddersild
Fremgangsmåte
- Vann eventuelt sildefiletene et par timer.
- Skjær dem i 1 cm brede skiver. Kok opp vann, eddik og sukker og rør til sukkeret er oppløst. Ha i krydderiene.
- Legg sild og løk lagvis. Hell laken over og sett kaldt i minst ett døgn før bruk. Server med potetsalat.
- Rødløksmarmelade
- Smelt sukkeret i en tykkbunnet kasserolle til lys karamell. Tilsett eplejuicen og rør godt til sukkeret er helt løst opp.
Ha også i de øvrige ingrediensene og la småkoke uten lokk til væsken er nesten kokt inn og løken er blank og helt gjennomkokt. - Yoghurtsaus:
- Skjær av litt skall av appelsinen, men pass på å ikke få med det hvite.
Kok opp litt vann og la skallbiten trekke noen minutter. - Skyll under kaldt vann, tørk godt og finhakk. Bland med de øvrige ingrediensene.
Slik lager du den beste silden
Her får du sildeoppskriftene du trenger
Her får du svært så praktiske kokketips
Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter
Bli abonnent på Apéritifs Mat & vinklubb og oppnå store fordeler samtidig
Drikke som passer til denne oppskriften
-
90 POENG
-
89 POENG
-
87 POENG
-
TysklandVolum: 0.75 l Pris: 249.90 kr Bestillingsutvalget87 POENG
-
86 POENG
-
85 POENG
-
84 POENG
-
84 POENG
Potetsalat med dressing
Fremgangsmåte
- Bland poteter, eple og løk forsiktig.
- Bland ingrediensene til dressingen og vend den forsiktig i potetblandingen.
- Ta i dillen til slutt.
- La stå minst en time før den serveres.
Mange flere deilige oppskrifter på potetsalat og retter med det samme til
Her får du svært så praktiske kokketips
Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter
Bli abonnent på Apéritifs Mat & vinklubb og oppnå store fordeler samtidig
Drikke som passer til denne oppskriften
Tabascosild
Fremgangsmåte
- Vann ut filetene i vann i ca 30 min. Skyll deretter i kaldt vann, og la de få renne av på kjøkkenpapir.
- Bland tomatpuré, tomatjuice, tabasco og sukker godt. Spe med olje og eddik vekselvis Tilsett løk og laurbær.
- Skjær sildefiletene i ca 2 cm brede skiver.
- Bland med tomatsausen.
- Oppbevares kjølig i tett emballasje. Bør få et døgn på seg før den spises. Holder seg i et par uker.
- Serveres med hakket hardkokt egg, eventuelt blandet med litt majones samt ruccula vendt i litt olje og salt.
Slik lager du den beste silden
Her får du sildeoppskriftene du trenger
Her får du svært så praktiske kokketips
Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter
Bli abonnent på Apéritifs Mat & vinklubb og oppnå store fordeler samtidig
Drikke som passer til denne oppskriften
-
90 POENG
-
89 POENG
-
87 POENG
-
TysklandVolum: 0.75 l Pris: 249.90 kr Bestillingsutvalget87 POENG
-
86 POENG
-
85 POENG
-
84 POENG
-
84 POENG