Julemat
Foto: (svetlana kolpakova)
Soppsnacks med leverpostei og bacon som tapas
Fremgangsmåte
- Fres soppen i smør.
- Stek bacon sprøtt.
- Legg posteien blandet med sprøstekt sopp og bacon på brødet.
- Pynt med persille.
Tips:
Leverposteien kan piskes med rømme for kremaktig konsistens.
Leverposteien kan piskes med rømme for kremaktig konsistens.
Drikke som passer til denne oppskriften
-
94 POENG
-
92 POENG
-
89 POENG
-
87 POENG
-
79 POENG
Leverpostei med tranebærgele som tapas
Fremgangsmåte
- Tranebærgele/aspic: Legg gelatin i bløt i kaldt vann. Klem ut vannet og rør ut gelatinen i litt kokende vann.
- Bland med juice og buljong. Hell i en form slik at tykkelsen blir maks 1 cm. Sett til avkjøling og stivning. Stikk ut rundinger.
- Stikk ut rundinger av loffen/brødet med samme diameter som for geleen.
- Kjør valgt type postei med rømme i forholdet 3:1. Smak evt til med salt og pepper. Ha i en sprøytepose.
- Sprøyt litt postei på de halvparten av brødrundingene. Legg gele på toppen. Legg en runding oppå.
- Sprøyt så en fin topp oppå de små sandwichene.
- Pynt med tranebærsyltetøy, urter og spirer/blader.
Tapas er en god løsning for jule- eller nyttårsfesten
Klassiske retter til tapas finner du her
Drikke som passer til denne oppskriften
-
TysklandVolum: 0.75 l Pris: 375.00 kr Bestillingsutvalget92 POENG
-
89 POENG
-
88 POENG
-
87 POENG
-
84 POENG
Forsiden akkurat nå