Soppsnacks med leverpostei og bacon som tapas
Fremgangsmåte
- Fres soppen i smør.
- Stek bacon sprøtt.
- Legg posteien blandet med sprøstekt sopp og bacon på brødet.
- Pynt med persille.
Leverposteien kan piskes med rømme for kremaktig konsistens.
Tapas er en god løsning for jule- eller nyttårsfesten
Klassiske retter til tapas finner du her
Lag ditt eget pålegg med disse velprøvde oppskriftene
By på helnorsk tapas som løfter ethvert koldtbord
Her er rettene du skal lage til tapasbordet
Her får du svært så praktiske kokketips
Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter
Bli abonnent på Apéritifs Mat & vinklubb og oppnå store fordeler samtidig
Drikke som passer til denne oppskriften
-
94 POENG
-
92 POENG
-
89 POENG
-
87 POENG
-
79 POENG
Leverpostei med tranebærgele som tapas
Fremgangsmåte
- Tranebærgele/aspic: Legg gelatin i bløt i kaldt vann. Klem ut vannet og rør ut gelatinen i litt kokende vann.
- Bland med juice og buljong. Hell i en form slik at tykkelsen blir maks 1 cm. Sett til avkjøling og stivning. Stikk ut rundinger.
- Stikk ut rundinger av loffen/brødet med samme diameter som for geleen.
- Kjør valgt type postei med rømme i forholdet 3:1. Smak evt til med salt og pepper. Ha i en sprøytepose.
- Sprøyt litt postei på de halvparten av brødrundingene. Legg gele på toppen. Legg en runding oppå.
- Sprøyt så en fin topp oppå de små sandwichene.
- Pynt med tranebærsyltetøy, urter og spirer/blader.
Slik lager du enkelt din egen leverpostei
Tapas er en god løsning for jule- eller nyttårsfesten
Klassiske retter til tapas finner du her
Lag ditt eget pålegg med disse velprøvde oppskriftene
Her får du svært så praktiske kokketips
Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter
Bli abonnent på Apéritifs Mat & vinklubb og oppnå store fordeler samtidig
Drikke som passer til denne oppskriften
-
TysklandVolum: 0.75 l Pris: 369.90 kr Bestillingsutvalget92 POENG
-
89 POENG
-
88 POENG
-
87 POENG
-
84 POENG