Vennegjengbrød
Fremgangsmåte
1. Skjær et firkantet lokk av loffen, 2 cm fra skorpen. Legg dette til siden. Ta ut innmaten i loffen til det er ca 1,5 cm igjen til skorpen.
2. Del grønnsakene i skiver, vask salaten og sprøstek baconet.
3. Hardkok eggene, del dem i små terninger og bland sammen med majones, melk, presset sitronsaft, salt, pepper og finhakket gressløk.
4. Legg lagvis pålegg, grønnsaker, salat og eggemajones. Press ned etter hvert lag. Fyll loffen helt opp til kanten. Legg på lokket. Press godt sammen.
5. Pakk vennegjengbrødet inn i aluminiumsfolie og sett det kaldt til servering. Bruk en brødkniv med tagger når du skjærer opp loffen.
Dette er super mat å dele med venner, enten det er på stranda, på piknik eller hjemme rundt bordet. Loffen passer også utmerket som en del av et koldtbord eller frokostbuffet.
Tips: Bruk gjerne et grovt brød som alternativ til loffen.
Her kan du forsyne deg av veldig mange oppskrifter på sandwich
Drikke som passer til denne oppskriften
-
91 POENG
-
90 POENG
-
88 POENG
-
87 POENG
-
86 POENG
-
84 POENG