Guide

Foto: (KatarzynaBialasiewicz)
Bulgursalat med egg

Fremgangsmåte
1. Tilbered bulgur (eventuelt couscous) som anvist på pakken. Avkjøl.
2. Kok eggene til de har en litt rennende plomme og avkjøl.
3. Hakk fennikelen i tykke skiver og vårløken i ringer. Grovhakk de ristede hasselnøttene.
4. Bland alle ingredienser, unntatt egg, i en bolle. Smak til med sitronsaft, salt og pepper.
5. Del eggene i båter og legg på toppen.
Tips: Bytt gjerne ut bulguren med kokte byggryn (byggris) eller couscous. Bulgur er knuste hvetekorn som bare skal bløtlegges i kokende vann noen minutter før de er ferdige til bruk.
Drikke som passer til denne oppskriften
-
90 POENG
-
89 POENG
-
88 POENG
-
88 POENG
-
87 POENG
-
85 POENG
-
83 POENG
-
82 POENG
Forsiden akkurat nå