Mat
Med stekt kjøtt i salaten blir den mer mettende
Redaksjonen
03 Juni 2014 - 10:00
- 1. Innfør en egen salatdag i uka
- 2. Nice-salat er en sommerklassiker
- 3. Kyllingsalat er alltid populært
- 4. Cæsarsalat er storfavoritt
- 5. Putt spekeskinke i salaten
- 6. Roastbeef er perfekt i salat
- 7. Med stekt kjøtt i salaten blir den mer mettende
- 8. Salt og røykt kjøtt er topp i salat
- 9. Salater med sitrus er alltid friskt som tilbehør
Avokadosalat med røkt skinke, mango og pinjekjerner
Fremgangsmåte
- Om du har et helt stykke røkt skinke, skjærer du den i 5 mm tykke skiver eller strimler. Store skinkeskiver rives i mindre biter.
- Skyll ruccolaen. Kutt løk, del mango og avokado i skiver. Drypp sitronsaft over avocadoen.
- Fordel alt i en salatbolle.
- Hell dressingen over salaten og vend den inn.
- Dryss pinjekjernene over til slutt.
Dressing:
Ha ingrediensene i et glass med lokk og rist godt.
Tips:
Pinjekjernene blir ekstra gode hvis de ristes i tørr stekepanne til de får en gyllen farge.
Lyst til å lage en annen salat så finner du mange her
Her finner du 25 oppskrifter for en lettere, men definitivt ikke kjedelig meny
Drikke som passer til denne oppskriften
-
87 POENG
-
86 POENG
-
86 POENG
-
85 POENG
- 1. Innfør en egen salatdag i uka
- 2. Nice-salat er en sommerklassiker
- 3. Kyllingsalat er alltid populært
- 4. Cæsarsalat er storfavoritt
- 5. Putt spekeskinke i salaten
- 6. Roastbeef er perfekt i salat
- 7. Med stekt kjøtt i salaten blir den mer mettende
- 8. Salt og røykt kjøtt er topp i salat
- 9. Salater med sitrus er alltid friskt som tilbehør
Forsiden akkurat nå