Mat
- 1. Innfør en egen salatdag i uka
- 2. Nice-salat er en sommerklassiker
- 3. Kyllingsalat er alltid populært
- 4. Cæsarsalat er storfavoritt
- 5. Putt spekeskinke i salaten
- 6. Roastbeef er perfekt i salat
- 7. Med stekt kjøtt i salaten blir den mer mettende
- 8. Salt og røykt kjøtt er topp i salat
- 9. Salater med sitrus er alltid friskt som tilbehør
Salat med spinat og ruccula, spekeskinke, pære og fetaost
Fremgangsmåte
- Skyll ruccula og spinat, del store blad og legg den på et stort fat.
- Skyll og ta kjernen ut av pære og skjær den i tynne skiver og fordel den over salaten.
- Fordel spekeskinke, feta i terninger og nøtter over, og tranebær/tyttebær på toppen.
- Pisk sammen dressingen og drypp den over salaten rett før servering.
Brød hører med.
Tips:
For å gjøre salaten enda mer mettende og få avsetning på rester, kan du tilsette kokt potet i tynne skiver.
Her finner du veldig mange andre deilige salater
Her får du svært så praktiske kokketips
Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter
Bli abonnent på Apéritifs Mat & vinklubb og oppnå store fordeler samtidig
Drikke som passer til denne oppskriften
-
87 POENG
-
85 POENG
-
85 POENG
-
84 POENG
-
83 POENG
- 1. Innfør en egen salatdag i uka
- 2. Nice-salat er en sommerklassiker
- 3. Kyllingsalat er alltid populært
- 4. Cæsarsalat er storfavoritt
- 5. Putt spekeskinke i salaten
- 6. Roastbeef er perfekt i salat
- 7. Med stekt kjøtt i salaten blir den mer mettende
- 8. Salt og røykt kjøtt er topp i salat
- 9. Salater med sitrus er alltid friskt som tilbehør
Forsiden akkurat nå