Du kan variere med annen skogsopp, som traktekanterell, steinsopp eller fåresopp. Men også sjampinjong, røykt eller fersk laks. Eller hva med litt sprøstekt bacon eller noen pølsebiter? Her er det bare å la årstid og personlig smak bestemme.
Har du hjemmelaget pasta er selvfølgelig ingenting bedre, men det går aldeles strålende med kjøpepasta også, både tørket og fersk.
Her kan du lære det du trenger å vite om pasta
Skaff deg dagens rett som e-post - det er selvfølgelig gratis.
Pasta med kremost og stekte kantareller
Fremgangsmåte
- Kok pastaen som anvist på pakken eller i ett minutt hvis du har hjemmelaget pasta .
- Stek kantarellene, hold dem varme.
- Ha kyllingkraften i en stekepanne.
- Tilsett kremosten og la den smelte i kraften.
- Tilsett fløte (kan sløyfes).
- Vend inn pastaen.
- Legg opp på tallerkener med kantarellene på toppen.
- Pynt med finhakket vårløk.
Tips: Det er helt greit å erstatte kantarellene med annen sopp eller noe helt annet: Bacon eller pølser, røkt eller fersk laks.
Drikke som passer til denne oppskriften
-
92 POENG
-
91 POENG
-
90 POENG
-
90 POENG
-
88 POENG
-
84 POENG