Koteletter er noe av det raskeste du kan lage. Spesielt når du gjør som her, nemlig å kutte den opp slik at den ser ut som indianerfjærpryd når den stekes. En morsom vri som både unge og voksne setter pris på. Og som kanskje inspirerer til å gjøre noe med omgivelsene også denne mandag ettermiddagen.
Her finner du flere gode oppskrifter på koteletter
Her finner du flere gode ideer til mat du kan nyte utendørs
Her bestiller du dagens rett som e-post - det er selvfølgelig gratis.
Indianerkoteletter
Fremgangsmåte
Snitt ca. 1 cm tynne strimler nedover i koteletten. Dryss på salt og pepper.
Smelt margarin/olje i pannen. Kotelettene stekes i varm panne, ca. 1½ min. på hver side.
Trekk pannen fra platen, legg på lokk, og la kotelettene ettersteke i ca. 5 min.
Kok risen og la den dampe seg litt tørr, hakk opp paprika og bland den i den ferdigkokte risen.
Serveres med chilisaus, tortillachips og grønnsaker ved siden av.
Drikke som passer til denne oppskriften
-
87 POENG
-
82 POENG
-
82 POENG