Mia Frogner står bak bloggen Green Bonanza og kokeboken hennes heter da også Grønn Bonanza. En potensiell inspirasjonskilde for alle som overveier å gjøre kostholdet sitt grønnere, eller kanskje allerede er der, men trenger litt påfyll.
Uansett hvor du er vil du på et tidspunkt måtte by på et vegetarisk alternativ. Disse linseburgerne konkurrerer ut det meste av kjøttversjoner, samtidig som de er supre å inkludere i et koldtbord eller sågar på julaften som løsning for dem som ikke vil ha verken ribbe eller pinnekjøtt.
Oppskriften er stor, og kan selvsagt reduseres, eller så kan disse burgerne også fryses etter at de er stekt.
Denne kokeboken kom ikke med i finaleheatet i Beste norske kokebok 2016, men er utvilsomt et solid bidrag i sin kategori til årets store kokebokhøst.
I årets kokebokkåring var det denne kokeboken som stakk av med tittelen
Her bestiller du dagens rett som e-post - det er selvfølgelig gratis.