Salatbladene og wasabiertene konkurrerer om sprøheten, mens tartaren av ishavsrøye og avocadoen om mykheten.
Du kan selvfølgelig også velge i menyen under, og kanskje finne en oppskrift du ikke hadde drømt om at du skulle lage. Husk at aperitif.no, som det eneste nettstedet, også forteller deg hva du skal drikke til.
Du kan legge alle oppskriftene inn i din personlige kokebok og også lage dine egne.
Salatbladene og wasabiertene konkurrerer om sprøheten, mens tartaren av ishavsrøye og avocadoen om mykheten.
Det blir ikke stort bedre enn klassisk biff tartar. Men med russisk størkaviar og gressløkmajones blir denne ikoniske retten tatt til nye høyder.
Her kombineres tre typer laks med fyldig avokadokrem på brød som pigges opp i brødristeren. Ekstra luksus er det med lakserogn på toppen
Denne retten er faktisk rask å lage det til tross for du trenger litt råvarer som du kanskje ikke har i skapet. Følg bare den enkle oppskriften.
Det er bare én ting å si om denne klassiske oppskriften - helt rått. Stort bedre blir det ikke enn biff tartar.
Tartar er du nok mest kjent med når den lages med kjøtt. Ishavsrøya egner seg ypperlig.
Sushi er én ting, og svært godt, men når det kommer til kombinasjonen av østers og rå fisk - da skapes magi.
Når du blander røykt ørret til en tartar, får du fram den gode smaken enda bedre.
Det er veldig enkelt å lage denne retten når du har godt kjøtt og tilbehøret som du finner i oppskriften. Den lager seg nesten selv mens dere sitter rundt bordet.
En deilig tartar med laks som du garantert vil lage en gang til.