Du bruker ikke lang tid på å lage en god fiskegryte. Det er masse deilig smak i fisken. Her er den enkle oppskriften.
Du kan selvfølgelig også velge i menyen under, og kanskje finne en oppskrift du ikke hadde drømt om at du skulle lage. Husk at aperitif.no, som det eneste nettstedet, også forteller deg hva du skal drikke til.
Du kan legge alle oppskriftene inn i din personlige kokebok og også lage dine egne.
Du bruker ikke lang tid på å lage en god fiskegryte. Det er masse deilig smak i fisken. Her er den enkle oppskriften.
Det utrolig mange gode oppskrifter på bacalao. Her har du en oppskrift der fisken får følge av vossakorv.
Selv noe så hverdagslig som flesk kan gjøre en rett med klippfisk til et festmåltid. Denne oppskriften er også en veldig fin måte å bruke ribberester på.
Bak denne retten står mesterkokk og småbarnspappa Kjartan Skjelde og Berit Nordstrand, legen og seksbarnsmoren som er kjent for sine kostholdsråd.
Bouillabaisse er en fiskegryte som stammer fra området Provence i Frankrike. Her bruker vi steinbit og blåskjell og mange andre deilige ingredienser.
Trøndersodd er ikke bare en rett. Her er en oppskrift på slik de lager den i Nord-Trøndelag.
Strimlet svinekjøtt er perfekt for å lage raske hverdagsretter, og en gryterett er hele familiens favoritt.
Dette er en tradisjonell samisk rett. Den tar litt tid å lage. Lag derfor ekstra mye så har du deilig middag flere dager.
I denne fiskegryten kan du bruke fisk og skalldyr du har tilgjengelig og gjøre den så hverdagslig eller eksklusiv du selv måtte ønske
Hvem kan si nei til en varm fiskegryte? I denne oppskriften bruker du foruten grønnsaker også chili og hvitløk. Gled deg.
Det skal ikke mye til for å lage en god fiskegryte. God sjømat har så mye egensmak at det trengs ikke så mange ingredienser. Her er den enkle oppskriften.
Denne gryteretten, som virkelig er hot, begynner med kyllingkjøttdeig og bønner. Deretter fyller du på med krydder som du finner i denne oppskriften.
Øl setter virkelig smak i maten. Oksehaler med med blåbærsaus og moste røtter er et godt eksempel. Bruk gjerne et kraftig øl.
Opprinnelig lages jambalaya som en paella, men med svinekjøtt. Du kan også finne jambalaya med kylling, pølse, and eller alligator.
Denne gryteretten er fra Kenya. En fyldig gryte med god karrismak som garantert gjør deg og dine gode og mette. Følg oppskriften så får du en smaksopplevelse.
Er det noen du vil gjøre litt ekstra stas på da lager du denne kyllingsuppen. Når de får se gryta med butterdeigslokk kan vi love at de blir overrasket. Og enda mer når de får den første biten i munnen.
Frikassé er skikkelig retromat, og morsomt å servere også til unge, som vil oppleve det som noe helt nytt, og til de litt eldre. Kjempelett og rask å lage.
I denne oppskriften er det torsk eller steinbit som er brukt. Du kan også bruke sei, hvitting, lysing eller kolje/hyse. Og selvfølgelig skal du ha i sjampinjong.
Moqueca er en tradisjonsrik brasiliansk saftig fiskegryte.
Lag en rask gryterett basert på svinekjøtt og bruk béarnaise. På under 20 minutter kan du servere fire personer. Bare følg denne enkle oppskriften.