Brun strimlet svinekjøtt og pølser raskt i en gryte.
Tilsett suppeposen, vann, ris og grønnsaker, kok opp og skyv tilside.
La gryten trekke på svak varme i ca 5 minutter. Server gjerne med en båt frisk sitron ved siden av.
Tips1:
Har du ikke posesuppe for hånden, kan du erstatte den med 1 boks hakket tomat, 1 ts chili, 1/2 ts spisskummin, salt og pepper samt litt finhakket koriander.
Tips2:
De frosne grønnsakene kan selvsagt byttes ut med lik mengde friske grønnsaker.
Her finner du mange deilige gryteretter
Vil du lage en gryterett med okse- eller kalvekjøtt ser du her
Eller vil du bruke lammekjøtt i gryta?
Kanskje en fiskegryte frister deg mer?
Hva med en gryterett med bare grønnsaker?
Her får du svært så praktiske kokketips
Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter
Bli abonnent på Apéritifs Mat & vinklubb og oppnå store fordeler samtidig