Varm halvparten av smøret og oljen og stek kjøttdeigen. Legg den over i en stor gryte.
Varm resten av smøret og oljen og fres løk, hvitløk, gulrot og chili til løken er blank. Ha alt over i gryten.
Tilsett hakkede tomater, laurbærblad, vann og buljongterning. La det hele småkoke i 8-10 minutter.
Skyll bønnene godt og la dem renne av. Tilsett dem i gryten og kok opp slik at alt er gjennomvarmt. Smak til med salt og pepper.
Her finner du mange deilige gryteretter
Vil du lage en gryterett med okse- eller kalvekjøtt ser du her
Eller vil du bruke lammekjøtt i gryta?
Kanskje en fiskegryte frister deg mer?
Hva med en gryterett med bare grønnsaker?
Her får du svært så praktiske kokketips
Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter
Bli abonnent på Apéritifs Mat & vinklubb og oppnå store fordeler samtidig