Flerfarget pasta setter en ekstra spiss på pastamiddagen. Denne oppskriften er veldig enkel og lett å lage din egen vri på.
Du kan legge alle oppskriftene inn i din personlige kokebok og også lage dine egne
Flerfarget pasta setter en ekstra spiss på pastamiddagen. Denne oppskriften er veldig enkel og lett å lage din egen vri på.
Spennende vårruller med lammekjøttdeig, inspirert av vietnamesiske smaker.
Her er en oppskrift som er virkelig hot der biffkjøttet får følge av korianderfrø, karvefrø, chili og rekepasta. Alt i en wok.
En nudelsalat som denne på thailandsk vis med kjøtt, her lammefilet, er både rask og mettende og kan bli så sterk som du ønsker det.
Kai eller Gai Med Ma Muang er navnet på thairetten som har gitt inspirasjon til denne oppskriften. Den er med kylling, cashewnøtter, paprika, løk og chili
Teriyaki er en japansk tilberedningsmetode som inkluderer blant annet soyasaus og sukker/søt vin. Når du glaserer kjøtt (eller fisk) med denne marinaden, skjer det en karamelliseringsprosess under stekingen som gir en smak som du ikke vil være foruten.
Wok er lett å lage. Denne retten med svinekjøtt og mango er ikke noe unntak.
Pad thai - en av Thailands nasjonalretter, og kanskje en av de mest kjente rettene fra Smilets land? Vår pad thai er laget med strimlet svinekjøtt, risnudler og klassiske thailandske smaker.
Hverdagsmat skal gå raskt! Med denne oppskriften har du denne middagen på bordet på godt under en halvtime.
En deilig wok er lett å lage. Denne retten med svinekjøtt epler, spinat og indian korma saus, som du kjøper ferdig, er ikke noe unntak.