- Tilbered nudlene etter anvisning på pakken.
- Finskjær lammefileten og del den i tynne skiver.
- Finhakk hvitløken og skjær paprikaen i biter.
- Varm chilioljen i en wok eller panne på sterk varme. Tilsett hvitløk og stek i 30 sekunder.
- Tilsett kjøttet og stek til det har en brun skorpe, ca 1-2 minutter.
- Tilsett paprika og stek videre i 3 minutter. Tilsett soya og chilisaus, og ta pannen vekk fra varmen.
- Bland inn nudler og hakket koriander.
- Drypp over (evt) litt mer soyasaus og dryss sesamfrø og mynte på toppen.
Tips: Vermicelli betyr syltynn pasta, og i dette tilfelle er nudlene laget av rismel og vann.
Tips: Hvor sterk du ønsker retten avgjøres med mengden sriracha. Den søte chilisausen er veldig mild.
Her finner du mange thaiinspirerte retter