Tilbehør

oppskrifter.webp
  • 30 minutter

    Du kan med enkelhet lage din egen sursøte saus. Lager du dobbelt porsjon har du til neste middag også.

  • 45 minutter

    Aller best blir röstiene av rå poteter, men har du en del kokte poteter til overs, kan du blande de inn i røren. lag den mer fargerik med revet gulrot.

  • 15 minutter

    Lag en deilig madeirasaus på bare 15 minutter med denne enkle oppskriften.

  • 5 minutter

    Enhver salat trenger å bli dresset opp med en tilhørende smaksrik dressing. Prøv denne ekte fransk dressingen. Her er oppskriften

  • 10 minutter

    Her er en enkel oppskrift på sennepssaus til gravlaks du ikke kan mislykkes med. Ferdig på 10 minutter.

  • 20 minutter

    Dillstuede poteter er godt tilbehør til gravlaks, røkt lammelår, spekemat og gravet kjøtt. Her er den enkle oppskriften.

  • 15 minutter

    Guacamole lages av moset avokado, smakt til med saft av lime, løk, chili og hvitløk. Super å bruke som dipp til grønnsakstavene.

  • 10 minutter

    Denne urtekremen passer utmerket til stekt kylling- eller kalkunfilet.

  • 15 minutter

    Dette kryddersmøret passer ypperlig til stekt kylling eller kalkunfilet.

  • 10 minutter

    Denne tomatsalsaen kan gjøres så sinna som du ønsker, alt avhenger av hvilken type chilisaus du bruker, og mengden.

  • 10 minutter

    Rømmedip lager du enkelt selv. Den kan varieres i det uendelige.

  • 10 minutter

    Det er enkelt å lage din egen søte chilisaus. Dessuten smaker den ferskere enn du får kjøpt i butikken.

  • placeholder
    5 minutter

  • 15 minutter

    Disse potetene skal du fritere slik at de blir gyldne. De smaker godt til både kjøtt og fisk.

  • 10 minutter

    Pebre er Chiles svar på salsa. Den brukes mye til stekt og grillet kjøtt og fisk. Ingrediensene er sterke små chilier, løk, hvitløk, tomat og koriander.

  • 1 time

    Denne oppskriften har vi fått fra en av våre lesere, Rolv Bruun.

  • 30 minutter

    Kålrotstappe passer til blant annet pinnekjøtt. Da kan du også koke med et par poteter i kålrotstappen. Da blir den mildere i smaken.

  • 45 minutter

    Lag en frisk og spennende eplechutney med honning, hvitløk, ingefærrot, karve og kanel. Eplechutney passer blant annet veldig godt til vilt.

  • 30 minutter

    Stek nypoteter i ovnen med smør, hvitløk og friske urter. De passer deilig til de fleste retter med kjøtt og fisk.

  • 1 time

    Denne oppskriften på Tzatziki er veldig enkel å lage og samtidig tilsvarende deilig. Den passer veldig godt til både grillet kjøtt og fisk, og selvfølgelig på koldtbordet som dip.

  • 15 minutter

    Dette er en klassisk og enkel saus til gode fiskeretter.

Forsiden akkurat nå
Slik lager du margarita - vanlig eller frozen - og med smak av granateple
Ukens drink

Slik lager du margarita - vanlig eller frozen - og med smak av granateple

Den fungerer også som en forsiktig start på julebordsesongen. For en ekstra norsk vri kan du velge tyttebær i stedet for granateple.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Slik baker du en ekstra holdbar kake - og bruker opp tyttebær fra fryseren samtidig
Ukens kake
Saftig krydderkake med tyttebær i langpanne

Slik baker du en ekstra holdbar kake - og bruker opp tyttebær fra fryseren samtidig

Surmelk i deigen gir ekstra holdbarhet og saftighet - samtidig som tyttebærene og krydderet setter en ekstra spiss på smaken.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Sensasjonell førsteplass til Himkok

I kåringen Topp500Bars kommer Himkok som nummer én. Det betyr at det er denne baren som nå er på hele verdens lepper.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Beste kjøp er en bordeaux i magnum
+
Tester

Beste kjøp er en bordeaux i magnum

Novembernyhetene i basisutvalget - altså vin med fast hylleplass - har få riktig gode kjøp. De beste er viner over 400-500 kroner. Men det finnes noen unntak.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Reinskav på pizzaen oppleves både eksotisk og skaper stor steming
Dagens rett

Reinskav på pizzaen oppleves både eksotisk og skaper stor steming

Reinskav er en av de aller beste råvarene i norsk dagligvarehandel - fordi den huker av for alle krav om bærekraft og smak. Prøv denne vrien og du blir hekta.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Det er sjelden denne vinstilen er så deilig som her
+
Godbiter i pollisten

Det er sjelden denne vinstilen er så deilig som her

Chinon og cabernet franc kan nemlig være både saftig og leskende og samtidig ha god struktur.

Les hele saken