Du kan med enkelhet lage din egen sursøte saus. Lager du dobbelt porsjon har du til neste middag også.
Du kan med enkelhet lage din egen sursøte saus. Lager du dobbelt porsjon har du til neste middag også.
Aller best blir röstiene av rå poteter, men har du en del kokte poteter til overs, kan du blande de inn i røren. lag den mer fargerik med revet gulrot.
Enhver salat trenger å bli dresset opp med en tilhørende smaksrik dressing. Prøv denne ekte fransk dressingen. Her er oppskriften
Her er en enkel oppskrift på sennepssaus til gravlaks du ikke kan mislykkes med. Ferdig på 10 minutter.
Dillstuede poteter er godt tilbehør til gravlaks, røkt lammelår, spekemat og gravet kjøtt. Her er den enkle oppskriften.
Guacamole lages av moset avokado, smakt til med saft av lime, løk, chili og hvitløk. Super å bruke som dipp til grønnsakstavene.
Denne urtekremen passer utmerket til stekt kylling- eller kalkunfilet.
Dette kryddersmøret passer ypperlig til stekt kylling eller kalkunfilet.
Denne tomatsalsaen kan gjøres så sinna som du ønsker, alt avhenger av hvilken type chilisaus du bruker, og mengden.
Det er enkelt å lage din egen søte chilisaus. Dessuten smaker den ferskere enn du får kjøpt i butikken.
Disse potetene skal du fritere slik at de blir gyldne. De smaker godt til både kjøtt og fisk.
Pebre er Chiles svar på salsa. Den brukes mye til stekt og grillet kjøtt og fisk. Ingrediensene er sterke små chilier, løk, hvitløk, tomat og koriander.
Kålrotstappe passer til blant annet pinnekjøtt. Da kan du også koke med et par poteter i kålrotstappen. Da blir den mildere i smaken.
Lag en frisk og spennende eplechutney med honning, hvitløk, ingefærrot, karve og kanel. Eplechutney passer blant annet veldig godt til vilt.
Stek nypoteter i ovnen med smør, hvitløk og friske urter. De passer deilig til de fleste retter med kjøtt og fisk.
Denne oppskriften på Tzatziki er veldig enkel å lage og samtidig tilsvarende deilig. Den passer veldig godt til både grillet kjøtt og fisk, og selvfølgelig på koldtbordet som dip.