Tilbehør

oppskrifter.webp
  • 30 minutter

    Du kan med enkelhet lage din egen sursøte saus. Lager du dobbelt porsjon har du til neste middag også.

  • 45 minutter

    Aller best blir röstiene av rå poteter, men har du en del kokte poteter til overs, kan du blande de inn i røren. lag den mer fargerik med revet gulrot.

  • 15 minutter

    Lag en deilig madeirasaus på bare 15 minutter med denne enkle oppskriften.

  • 5 minutter

    Enhver salat trenger å bli dresset opp med en tilhørende smaksrik dressing. Prøv denne ekte fransk dressingen. Her er oppskriften

  • 10 minutter

    Her er en enkel oppskrift på sennepssaus til gravlaks du ikke kan mislykkes med. Ferdig på 10 minutter.

  • 20 minutter

    Dillstuede poteter er godt tilbehør til gravlaks, røkt lammelår, spekemat og gravet kjøtt. Her er den enkle oppskriften.

  • 15 minutter

    Guacamole lages av moset avokado, smakt til med saft av lime, løk, chili og hvitløk. Super å bruke som dipp til grønnsakstavene.

  • 10 minutter

    Denne urtekremen passer utmerket til stekt kylling- eller kalkunfilet.

  • 15 minutter

    Dette kryddersmøret passer ypperlig til stekt kylling eller kalkunfilet.

  • 10 minutter

    Denne tomatsalsaen kan gjøres så sinna som du ønsker, alt avhenger av hvilken type chilisaus du bruker, og mengden.

  • 10 minutter

    Rømmedip lager du enkelt selv. Den kan varieres i det uendelige.

  • 10 minutter

    Det er enkelt å lage din egen søte chilisaus. Dessuten smaker den ferskere enn du får kjøpt i butikken.

  • placeholder
    5 minutter

  • 15 minutter

    Disse potetene skal du fritere slik at de blir gyldne. De smaker godt til både kjøtt og fisk.

  • 10 minutter

    Pebre er Chiles svar på salsa. Den brukes mye til stekt og grillet kjøtt og fisk. Ingrediensene er sterke små chilier, løk, hvitløk, tomat og koriander.

  • 1 time

    Denne oppskriften har vi fått fra en av våre lesere, Rolv Bruun.

  • 30 minutter

    Kålrotstappe passer til blant annet pinnekjøtt. Da kan du også koke med et par poteter i kålrotstappen. Da blir den mildere i smaken.

  • 45 minutter

    Lag en frisk og spennende eplechutney med honning, hvitløk, ingefærrot, karve og kanel. Eplechutney passer blant annet veldig godt til vilt.

  • 30 minutter

    Stek nypoteter i ovnen med smør, hvitløk og friske urter. De passer deilig til de fleste retter med kjøtt og fisk.

  • 1 time

    Denne oppskriften på Tzatziki er veldig enkel å lage og samtidig tilsvarende deilig. Den passer veldig godt til både grillet kjøtt og fisk, og selvfølgelig på koldtbordet som dip.

  • 15 minutter

    Dette er en klassisk og enkel saus til gode fiskeretter.

Forsiden akkurat nå
Franske kultviner nå også på polet
+
Godbiter i pollisten

Franske kultviner nå også på polet

Dette er viner som franskmennene helst vil ha for seg selv.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Det beste Jura-kjøpet av alle
+
Ukens vin

Det beste Jura-kjøpet av alle

Jura-chardonnay med eller uten bobler til utrolig gunstig pris er velkomment i januar.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Her er din guide til vin med lite sukker og lite kalorier
Guide
Vin med lite sukker og kalorier

Her er din guide til vin med lite sukker og lite kalorier

Etterspørselen etter viner med lite sukker og alkohol er stor, men ønsker du å gå ned i vekt er mengden like viktig

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Slik velger du vin til sushi
Mat og vin i kombinasjon

Slik velger du vin til sushi

Sushi har sarte smaker og det er den delikate råvaren som spiller hovedrollen, dette gjør vinvalget både enkelt og komplisert.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

By på en festmiddag med kalkun midt i uka
Dagens rett
Kalkunbiff på risotto med tomatsalsa

By på en festmiddag med kalkun midt i uka

Med kalkunfilet får du et lettlaget festmåltid midt i uka. Prøv denne oppskriften.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Bar Amour: Nytolker portugisisk tradisjon med norske råvarer
+

Bar Amour: Nytolker portugisisk tradisjon med norske råvarer

På Bar Amour kombinerer Carlos de Medeiros norske råvarer med portugisiske innslag i en fine dining-setting. Det gjelder også drikkemenyen. Det ga en Michelin-stjerne etter ett års drift.

Les hele saken