Tilbehør

oppskrifter.webp
  • 20 minutter

    Det er veldig enkelt å lage potetmos. Den smaker mye bedre enn du får kjøpt i butikken. Her skal du ha i parmesan som gir enda bedre smak.

  • 2 timer

    Lag en deilig rødvinsmarinade med denne enkle oppskriften. La kjøttet få bade i marinaden over natten, så kan du glede deg til et herlig måltid.

  • 10 minutter

    Blåmuggost gir denne smakfulle dressingen. Valnøttene gir deilig tyggemotstand

  • 10 minutter

    En perfekt saus til lam

  • 15 minutter

  • 25 minutter

    Potetchips smaker ekstra godt når du har laget dem selv! Pass på at du tørker dem godt før du legger dem i oljen, ellers kan det koke over

  • 40 minutter

    Her er oppskriften på hvordan skikkelig rødkål skal lages og smake.

  • placeholder
  • placeholder
    35 minutter

  • 40 minutter

    Poteter kan ta mange former på kjøkkenet og Pommes Anna er ikke noe unntak. En veldig enkelt oppskrift får du her. Du kan ikke mislykkes.

  • 20 minutter

    Ristet gresskar med salvie smaker deilig. Dessuten er retten veldig enkel og rask å lage.

  • 15 minutter

    Du er sikkert vant til å lage denne retten med våre tradisjonelle poteter. Her foreslår vi en ny variant som du absolutt må prøve.

  • 30 minutter

    Tilbered ris på japansk vis. Her en den enkle og smakfulle oppskriften som gir deg ris slik den virkelig skal smake.

  • 30 minutter

    Saltkokte Canaripoteter med rød og grønn mojosaus er perfekt på tapasbordet.

  • placeholder
    30 minutter

    Sausen er veldig tykk og passer meget bra til Lasagne Verde Bolognese. Den karamelliserte løken og blandingen av forskjellig kjøtt gir en utrolig rikhet, fylde og balanse i sausen.

  • 10 minutter

    Serveres i små skåler til for eksempel friterte scampi.

  • 15 minutter

    De tre gode vennene ingefær, chili og hvitløk passer til det meste. I følge med lime og sitrongress får du en marinade med asiatisk preg, som passer godt spesielt til kylling, svin, fisk og skalldyr.

  • placeholder
    15 minutter

    Denne deilige kremen passer supert til dressing, dipp eller tilbehør.

  • 15 minutter

    Denne tradisjonsrike sicilianske sausen beviser den tette historiske tilknytningen til Nord-Afrika. Den gir en ekstra spennende smak til så vel kylling, som lam eller fisk fra grillen.

  • 15 minutter

    Yoghurtdressing er godt til alle slags salater, wraps og grillmat.

  • placeholder
    10 minutter

    Her får du oppskrift på marinade som passer perfekt til kylling.

Forsiden akkurat nå
Med helstekt kylling blir det alltid god stemning rundt bordet
Dagens rett

Med helstekt kylling blir det alltid god stemning rundt bordet

Helstekt kylling er en skikkelig festrett, og sausen lager seg nesten helt selv under stekingen.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Har du en flaske J&B innerst i barskapet, må du prøve Purple Heather
Ukens drink

Har du en flaske J&B innerst i barskapet, må du prøve Purple Heather

Noen whiskyer er så nøytrale at de trenger drahjelp fra andre ingredienser.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Møt Englands fremste stjernevinmaker som kan mer enn musserende vin
+
Godbiter i pollisten

Forsiden akkurat nå - 4

To supre viner i basis fra denne superkvinnen
+
Ukens vin

To supre viner i basis fra denne superkvinnen

Julia Kemper har satt ettertrykkelig spor etter seg i basishylla med stadig nye viner i klassen klar adresse og veldig god valuta for pengene.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

En smaksrik festrett med breiflabb kan også være veldig lettlaget
Dagens rett

En smaksrik festrett med breiflabb kan også være veldig lettlaget

Breiflabb er kongen av fiskedisken. Derfor må den få lov å skinne på tallerkenen. Med dette tilbehøret gjør den det til gangs.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Fra stygg andunge til hvit svane takket være ny filosofi
+

Fra stygg andunge til hvit svane takket være ny filosofi

Druesorten trebbiano toscano opplever et skikkelig oppsving i Toscana. Fra å være basis for hverdagsviner eller blandes i enkle utgaver av chianti, til å få et eget og sterkere renomme.

Les hele saken