St Anna er navnet på en type aspargesbønne, men denne klassiske kombinasjonen av bønner og tomatsaus kan lages med alle typer grønne bønner.
St Anna er navnet på en type aspargesbønne, men denne klassiske kombinasjonen av bønner og tomatsaus kan lages med alle typer grønne bønner.
Rotgrønnsaker egner seg godt til mos eller stappe. Varier den med kokte rotgrønsaker som selleri, persillerot og gulrot.
Rotgrønnsaker og poteter smaker herlig. Gi dem litt tide i ovnen og du vil opplagt bli en helt med denne oppskriften.
Lag en enkel dressingen som passer til det legger på grillen, dip eller dressing til kokte eller rå grønnsaker.
På 20 minutter lager du en deilig aioli som smaker veldig godt. Prøv denne oppskriften. Helt sikkert vellykket.
Ertestuing er tradisjonelt tilbehør til mange klassikere, blant annet kjøttkaker i brun saus og lutefisk. Her en oppskrift med Ringerikserter
Verdens beste kjøttsaus kalles denne retten som har som kjerne kjøttdeig og litt annet snadder. Serveres med spaghetti, revet hvitost eller parmesan.
Denne paprikagryte med poteter er det fart i. Hvor mye avgjør det selv. Paprikapulver finnes i mange styrker, men glem for all del den vanlige paprikaen fra krydderhylla i nærbutikken. Den har ikke nok trøkk.
Tcherveni Zvekla heter denne enkle, men svært så smakfulle rødbetsalaten på bulgarsk.
I Mexico kalles denne squashretten calabacitas, og der serveres den alene eller til kjøtt.
Denne vrien på guacamole er med majones og ketchup. Topp som alternativ til Thousand Island-dressing.
Poor Man's Stew er navnet på denne retten i USA hvor den lages på utallige måter, men ideen er alltid den samme: Få og billige ingredienser.
Hjemmelaget myntechutney er forfriskende tilbehør som gjør måltidet ekstra godt.
Denne oppskriften kommer fra det nordlige India, der de dyrker både kassia og en spesiell gulrot som er full av smak og nesten vinrød.
Dette er en deilig salat du kan nyte som den er, eller ha som tilbehør til kjøttretter eller fisk. Her er oppskriften