Dette er en deilig mos du kan bruke som tilbehør til mange retter.
Det er enkelt lage rødvinsaus. Følg oppskriften og du er mål i løpet av 15 minutter og kan servere den til dine utvalgte retter.
Syltet sitron er obligatorisk for ethvert måltid fra den søtlige og østlige delen av Middelhavet. Mens den vanligvis tar fire uker å få ferdig, er denne klar på ett døgn.
Det finnes sikker mange tusen varianter med hjemmelaget sennep. Her er vår variant med appelsin og honning.
Små poteter stekt i smør smaker deilig til mange retter. Her viser vi deg hvordan du får det beste resultatet.
Ristet gresskar med salvie smaker deilig. Dessuten er retten veldig enkel og rask å lage.
En slik salsa hører hjemme på ethvert meksikansk måltid.
Jalapeno-salsa lager du enkelt selv. Smaken overgår alt av det som finnes i glass.
Kirsebær er deilig og du kan lage mye godt med de. Du kan også lage en deilig chutney.
Mangochutney stammer fra India, og er fast følge til mange indiske retter. Men den er også deilig tilbehør til spekemat eller grillet kylling eller svin.
Her har du oppskriften på en marinade som setter en ekstra spiss på kjøttet. Bare følg den enkle oppskriften.
Denne oppskriften på en urtemarinade kan du bruke til både kylling, svin og kalv. Alle urtene bidra til at kjøttet for en herlig smak du kan glede deg til.
Du kommer langt med litt nøytral olje, litt sitron og et knippe blandede urter når du skal lage denne enkle urtemarinaden
Sprøstekt sjalottløk passer perfekt til alt fra asiatisk mat til pølser.
Salsa er godt som dipp til nachochips, eller som tilbehør til ulike tex-mex-retter.
Ingen ting er som hjemmelaget brun saus. Sausen passer til mange retter og denne oppskriften er meget anvendelig til det meste. Enkel å lage er den også.
Så enkelt lager du kålstuing selv hvis du følger denne oppskriften.
Urtesmør lager du enkelt selv. Rør smøret mykt og tilsett friske urter som rosmarin, basilikum eller timian. Du kan selvfølgelig også bruke tørkede urter.
Lag potetmosen slik italienere gjør det med soltørkede tomater og oliven. Den passer utmerket til mange retter. Her er oppskriften.