Tilbehør

oppskrifter.webp
  • 20 minutter

    Dette er en deilig mos du kan bruke som tilbehør til mange retter.

  • 20 minutter

    Det er enkelt lage rødvinsaus. Følg oppskriften og du er mål i løpet av 15 minutter og kan servere den til dine utvalgte retter.

  • 20 minutter

    Syltet sitron er obligatorisk for ethvert måltid fra den søtlige og østlige delen av Middelhavet. Mens den vanligvis tar fire uker å få ferdig, er denne klar på ett døgn.

  • 20 minutter

    Det finnes sikker mange tusen varianter med hjemmelaget sennep. Her er vår variant med appelsin og honning.

  • 20 minutter

    Små poteter stekt i smør smaker deilig til mange retter. Her viser vi deg hvordan du får det beste resultatet.

  • 20 minutter

    Ristet gresskar med salvie smaker deilig. Dessuten er retten veldig enkel og rask å lage.

  • 20 minutter

    En slik salsa hører hjemme på ethvert meksikansk måltid.

  • 20 minutter

    Jalapeno-salsa lager du enkelt selv. Smaken overgår alt av det som finnes i glass.

  • 20 minutter

    Denne chutneyen passer godt blant annet til ost.

  • 20 minutter

    Kirsebær er deilig og du kan lage mye godt med de. Du kan også lage en deilig chutney.

  • 20 minutter

    Mangochutney stammer fra India, og er fast følge til mange indiske retter. Men den er også deilig tilbehør til spekemat eller grillet kylling eller svin.

  • 20 minutter

    Her har du oppskriften på en marinade som setter en ekstra spiss på kjøttet. Bare følg den enkle oppskriften.

  • 20 minutter

    Denne oppskriften på en urtemarinade kan du bruke til både kylling, svin og kalv. Alle urtene bidra til at kjøttet for en herlig smak du kan glede deg til.

  • placeholder
    20 minutter

    Du kommer langt med litt nøytral olje, litt sitron og et knippe blandede urter når du skal lage denne enkle urtemarinaden

  • 20 minutter

    Sprøstekt sjalottløk passer perfekt til alt fra asiatisk mat til pølser.

  • 20 minutter

    Salsa er godt som dipp til nachochips, eller som tilbehør til ulike tex-mex-retter.

  • 20 minutter

    Hjemmelaget grønnsakschips smaker alltid best.

  • 20 minutter

    Ingen ting er som hjemmelaget brun saus. Sausen passer til mange retter og denne oppskriften er meget anvendelig til det meste. Enkel å lage er den også.

  • 20 minutter

    Så enkelt lager du kålstuing selv hvis du følger denne oppskriften.

  • 20 minutter

    Urtesmør lager du enkelt selv. Rør smøret mykt og tilsett friske urter som rosmarin, basilikum eller timian. Du kan selvfølgelig også bruke tørkede urter.

  • 20 minutter

    Lag potetmosen slik italienere gjør det med soltørkede tomater og oliven. Den passer utmerket til mange retter. Her er oppskriften.

Forsiden akkurat nå
Med helstekt kylling blir det alltid god stemning rundt bordet
Dagens rett

Med helstekt kylling blir det alltid god stemning rundt bordet

Helstekt kylling er en skikkelig festrett, og sausen lager seg nesten helt selv under stekingen.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Har du en flaske J&B innerst i barskapet, må du prøve Purple Heather
Ukens drink

Har du en flaske J&B innerst i barskapet, må du prøve Purple Heather

Noen whiskyer er så nøytrale at de trenger drahjelp fra andre ingredienser.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Møt Englands fremste stjernevinmaker som kan mer enn musserende vin
+
Godbiter i pollisten

Forsiden akkurat nå - 4

To supre viner i basis fra denne superkvinnen
+
Ukens vin

To supre viner i basis fra denne superkvinnen

Julia Kemper har satt ettertrykkelig spor etter seg i basishylla med stadig nye viner i klassen klar adresse og veldig god valuta for pengene.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

En smaksrik festrett med breiflabb kan også være veldig lettlaget
Dagens rett

En smaksrik festrett med breiflabb kan også være veldig lettlaget

Breiflabb er kongen av fiskedisken. Derfor må den få lov å skinne på tallerkenen. Med dette tilbehøret gjør den det til gangs.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Fra stygg andunge til hvit svane takket være ny filosofi
+

Fra stygg andunge til hvit svane takket være ny filosofi

Druesorten trebbiano toscano opplever et skikkelig oppsving i Toscana. Fra å være basis for hverdagsviner eller blandes i enkle utgaver av chianti, til å få et eget og sterkere renomme.

Les hele saken