Dette er en suppe med skikkelig fart i med koriander, yoghurt naturell, chili og spisskumfrø. Her er den enkle oppskriften.
Du kan legge alle oppskriftene inn i din personlige kokebok og også lage dine egne
Dette er en suppe med skikkelig fart i med koriander, yoghurt naturell, chili og spisskumfrø. Her er den enkle oppskriften.
Det høres kanskje rart ut å ha omelett oppi en suppe, men ifølge japansk matlaging er det slett ikke uvanlig. Heller tvert om.
Ei god fiskesuppe gir mye varme. Her bruker vi sei, blåskjell og reker. Følg den enkle oppskriften og server med godt brød til.
Har du invitert familie eller venner til middag skal du lage denne fiskesuppen med torsk og reker. Du kan servere etter bare 30 minutter.
Minestronesuppe er en italiensk grønnsakssuppe Denne oppskriften har både parmesanost og pasta blant ingrediensene, og ikke minst torsk.
Denne suppen med kylling og asiatisk krydder lager du på 20 minutter. Smaker deilig på middagsbordet så vel som på termos.
Skal du lage fiskesuppe raskt og enkelt og få en masse smak, skal du ha med fennikel, purre og crème fraîche.
Jordskokksuppe er lettlaget, ca 20 minutter, og passer som forrett og hovedrett. Ikke nok med det - du kan helle den på termosen og ta den med på tur.
Kremet sellerirotsuppe med sprøstekte selleristrimler blir en deilig rett enten du setter den på bordet eller heller den over på en termos og tar den med på tur.
Denne suppen vil overraske gjestene dine. Rødbetesuppen skal nemlig serveres i et rundstykke. Her har du oppskriften.
Lag en grønnsakssuppe med smak av ekte thai curry. Den vil sette fart i smaksløkene enten ved middagsbordet eller hvis du tar den med ut på tur i termosen.
Blomkålsuppe er en klassiker. Hvis du vil gjøre en liten vri skal du tilsette timian og sitron. Dermed får suppen en ny dimensjon. Her er oppskriften.
Persillerotsuppe med pesto tar deg ca. 30 minutter å lage. Den tiden er vel anvendt. Du får et herlig måltid enten ved bordet eller på termosen når du skal på tur.
Denne suppa lager du på 15 minutter. Erter og svinekjøtt er hovedingrediensene, samt noen andre som du lett finner i nærmeste dagligvareforretning.
Rødbete setter masse god smak. Derfor passer den veldig godt i supper. Denne oppskriften er absolutt et alternativ til middag. Skal du lage mat til mange er dette retten.
Sildegrynsuppe er en gammel rett. Den er ikke bare kjempesunn - den er også kjempegod. Ta deg tid til å teste ut denne suppen på ditt eget kjøkken og få en ny livrett.
Gresskarsuppe smaker fortreffelig. Med sellerirot, pastinakk, hvitløk og andre godsaker løfter du suppa ytterligere.
Bouillabaisse er en fiskegryte som stammer fra området Provence i Frankrike. Her bruker vi steinbit og blåskjell og mange andre deilige ingredienser.
Rødbetesuppen borsjtsj eller borscht stammer fra Ukraina, men lages over hele Øst-Europa. Den kan lages med og uten kjøtt, som her med lam.
Borscht er en tradisjonell ukrainsk rett. Det sies at den er bedre andre dagen den varmes opp, og enda bedre tredje dag.