Sennepsgratinert juleskinke passer utmerket både til middag, på koldtbord og på brødskiva.
Her en oppskrift på julekrydret ribbe med alle de gode smakene vi kjenner så godt. Her er oppskriften.
Liker du det hot skal du prøve denne oppskriften. Som du forstår er inspirasjonen hentet fra Mexico.
Grillspyd med svinekjøtt marinert i en spansk krydderblanding smaker knallgodt.
Spareribs er uten tvil manges favoritt når kjøtt skal på grillen. Her er en oppskrift som inneholder ingredienser som løfter grillmaten til nye høyder. Riktignok tar det litt å lage den, men det får du igjen for garantert.
Her er oppskriften på en litt spenstig grillrett med masse krydder og en eksotisk grillsaus som du med enkelhet lager selv.
Denne grilloppskriften er rask å lage og med aprikos til blir den meget smakfull og et ikke minst et syn for øyet når du serverer den.
Her får du en litt utradisjonell oppskrift med den klassiske røkte bayonneskinken. Den får følge av coleslaw og appelsinsaus. Med stekte båtpoteter er middagen i havn.
Øl er veldig godt å bruke i maten som her når du bruker det i marinaden til svinekoteletter.
Her får du en enkel oppskrift på koteletter i form med grønnsaker. Denne deilige retten har en mild og barnevennlig saus. Du kan selvfølgelig variere med krydder og urter etter smak.
Her er det ingredienser som passer veldig godt sammen. Og når de får selskap i stekepanna blir det en rett du garantert vil like.
Svinebiff er lettlaget middagsmat. Med pasta og paprikasaus er maten på bordet før du vet ordet av det. Følg vår enkle oppskrift.
Indrefilet av svin er godt i seg selv, men surret i spekeskinke blir den ekstra god. Her er fileten servert med ratatouille og ovnsstekte poteter.