Denne mektige suppen som brukes som hovedrett, går også under navnet Pasta e Fagioli, mens noen italienere kaller den Minestrone di Pasta e Foaioli.
Du kan legge alle oppskriftene inn i din personlige kokebok og også lage dine egne
Denne mektige suppen som brukes som hovedrett, går også under navnet Pasta e Fagioli, mens noen italienere kaller den Minestrone di Pasta e Foaioli.
Denne smakfulle suppen passer som kveldsmat en mandag, for da kan den lages av skroget etter søndagens kylling. At den drysses med den salte ricotta salata, er typisk for matlagingen i Puglia.
Vermicelli alla Napoletana skal inneholde vermicelli, pecorino, tomat og basilikum, men når det er muslinger i bildet, droppes osten.
Denne måte å tilberede artisjokker på kommer fra Italia. Der heter den carciofi ripieni.
En deilig saus etter italiensk oppskrift som passer veldig godt til pasta.
Denne klassikeren kan alle klare. Lag gjerne en større porsjon, og frys ned.
Denne kyllingretten er veledig lett å lage. Husk at smaken henger sammen med kvaliteten på råvarene.
I Genova lager de ofte minestrone på denne måten, med pesto som røres i mot slutten av koketiden. Den inneholder massevis av grønnsaker og har god, sterk smak, og passer ypperlig som vegetarisk kveldsrett med brød til