Eggeretter

oppskrifter.webp
  • 20 minutter

    Ande Ki Bhurji heter denne retten i Kerala, Sør-India hvor den ofte serveres til frokost, men den smaker fortreffelig både til lunsj og som en lett og rask middag.

  • 20 minutter

    Omelett eller eggepanne - kjært barn har mange navn. Denne er ekstra kjær siden den er så lett å lage og ikke minst smaker den veldig godt.

  • 20 minutter

    Denne paien er det kjapt å lage. Den passer både til hverdags og fest.

  • 20 minutter

    Gjør som i Spania. Ha øl i bondeomeletten. Vi kan love deg at den vil smake fortreffelig.

  • placeholder
    15 minutter

  • 15 minutter

    Eggepanne er genial hverdagsmat som åpner opp for å bruke det du har i kjøleskapet.

  • placeholder
    15 minutter

  • 15 minutter

    Når du trenger noe raskt som har proppfull av smak, er denne eggepannen et godt valg.

  • placeholder
    20 minutter

  • 15 minutter

    Egg kan nytes hele døgnet. Ikke bare til frokost i helgen. Vi serverer omelett i burgerbrød som du kan spise til middag.

  • 30 minutter

    En slik eggepanne blir alltid godt mottatt. Du kan servere den som tapas eller til koldtbordet. Dryss gjerne litt parmesan på toppen.

  • 1 time

    En deilig varm suffle med grønnsaker er der du skal servere.

  • 15 minutter

    Dette er en omelett for deg som liker smaken av maten fra Middelhavsområdet. Du lager den på 15 minutter.

  • 20 minutter

    Lag en pannerett med egg og squash. Den er helt uten kjøtt. Du kommer garantert til å lage den flere ganger.

  • 20 minutter

    Når du skal lage spansk omelett, må du gjøre jobben helt etter oppskriften. For i Spania er omelett seriøse greier.

  • 30 minutter

    La røkelaksen få litt godt tilbehør på brødskiven neste gang med eggesalat.

  • 20 minutter

    Denne enkle eggesalaten med røkt påleggi kan du bruke som pållegg eller som en forrett

  • 15 minutter

    Denne retten med eggesalat med purre lager du på bare 15 minutter. Følg oppskriften og du har deilig pålegg til brødskiva eller som en liten forrett.

  • 30 minutter

    Denne retten er ikke bare en genial måte å utnytte rester på. Den er superenkel å lage. Setter du den i stekeovnen, lager den seg selv mens gjøre noe helt annet.

  • 40 minutter

    En deilig suffle der den røykte fisken gir den et skikkelig smaksløft, men den kan også lages med bare grønnsaker.

  • 20 minutter

    Dette er en herlig omelett med hvitløk, rødløk, poteter og soltørkede tomater Denne omeletten lager du på 1-2-3, også fin å ha med i matpakken.

Forsiden akkurat nå
De beste julegavene er spiselige - slik lager du dem selv
+
Julemat
Spiselige julegaver

De beste julegavene er spiselige - slik lager du dem selv

Hvorfor handle julegaver når du kan lage dem selv? Her får du idèer til både søte og salte gourmetgaver som alle vil elske.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Med dette på helgemenyen er det garantert suksess
Dagens rett

Med dette på helgemenyen er det garantert suksess

Vi varter opp med et skikkelig festmåltid denne helgen som blir ekstra smakfull.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Ny bærekraft-milepæl for Kvitnes Gård

Kvitnes Gård har som en av tre norske restauranter nådd full skår på 360Eat Guide sin bærekraftsskala.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Er du i tvil? Dette er de sju slagene du skal bake til jul
Julemat
Oppskrifter julekaker

Er du i tvil? Dette er de sju slagene du skal bake til jul

Inviter familie og venner på juleverksted og bak julens mest klassiske småkaker sammen. Oppskriftene finner du her.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Ribberester blir til noe som smaker enda bedre: ribbebab
Dagens rett

Ribberester blir til noe som smaker enda bedre: ribbebab

Det blir ofte rester igjen etter ribbemiddagen, og her har du en god oppskrift på hva du kan gjøre med dem.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Får du tak i en liten kveite, skal du gjøre dette med den
Dagens rett

Får du tak i en liten kveite, skal du gjøre dette med den

Ovnsbakt pepperkveite er intet mindre enn et luksusmåltid, men som er uhyre enkelt å lykkes med.

Les hele saken