En frisk og morsom toast å servere
Rømmegrøt og spekemat det er skikkelig tradisjonsmat. Om du ikke spiser det hver er uke, er feitetirsdag, 17. mai, Olsok og Sankthansaften veldig gode anledninger.
Rømmegrøt er lett å lage og en rett som mange setter pris på. Du må ha en klatt smør på, kanel og sukker også.
Visste du at du kan lage eggerøre uten melk. Det går faktisk veldig godt med vann som erstatning. Her er oppskriften.
Disse rullene med ost, skinke og salami er like gode på koldtbordet som på brødskiva.
En deilig paté med både ørrett og torsk som smaker herlig. Ha den på brødskiva, som forrett eller på koldtbordet
Denne retten kan du serve på koldtbordet eller som en forrett. Uansett blir den garantert tatt velvillig i mot.
La torsken få hvile seg i brennevin før du lager carpaccioskiver av den.
Lag denne deilige retten der noen av havets beste råvarer spiller hovedrollen.
En deilig forrett der kveita hviler på en seng av ratatouille
Denne retten kan brukes både som forrett og som smårett/hovedrett.