Blande sammen mel og vann, og tilsett salt. Hell over i en passende flaske med kork til å ta med i sekken på turen. Miks crème fraiche med revet ost, og legg tilbake i crème fraiche-boksen for å ta med ut.
Varm pannen, stek soppen i matfett med eller uten bacon. Når det er ferdigstekt, tar du ut 3/4 av blandingen og legger på en tallerken. Deretter heller du 1/4 av røren og steker på høy varme til røren begynner å boble, dermed vendes pannekaken og steker noen minutter til. For neste kolbulle, legger du 1/4 av soppmiksen og heller 1/4 av røren over. Gjenta til du totalt har fire kolbullar.
Topp med ostekrem og grovhakket dill.
Tips:
Kolbulle kan med fordel forberedes dagen før du skal ut på tur og bare varmes på primusen.
Tips:
Retten fungerer like bra med eller uten kjøtt, med uendelige toppingmuligheter.
Denne retten passer også veldig godt til å tilberedes ute
Server denne sjokoladedrikken mens du lager maten eller som dessert
Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter
Bli abonnent på Apéritifs Mat- og vinklubb og oppnå store fordeler samtidig