Laks er veldig anvendelig i mange retter. Det samme er røye og selvfølgelig ørret. Her finner du veldig mange gode oppskrifter på deilige retter
I dag er det ørret som skal tilberedes, og du må gjerne benytte utegrillen til formålet.
Denne retten med laks, poteter og grønnsaker er som en tykk suppe. Den er så mettende at du kun trenger brød ved siden av.
En herlig harmoni av smaker. Stekt ishavsrøye har en potetgrateng der pepperrot spisser smaken, og en frisk salat som runder det hele perfekt av.
Ørret, grønnsaker og væske er alt som skal til for at du skal kunne tilberede dagens middagsforslag.
Laks som så vidt er stekt - ofte kalt tataki - inspirert av Japan - får her enkelt men godt tilbehør av grillet squash.
En klassisk rett som posjert laks blir ekstra god på denne måten.
Faktisk en veldig gammel oppskrift som du kan gjenoppta med stort hell. Vi kan love deg at du kommer til å lage retten flere ganger.
Denne retten kan du selvfølge lage hele året så sant det er tilgang på ørret. Den smaker herlig.
Denne retten er så lett å lage at den også kan lages på telttur. Eller tas med på piknik, for tilbehøret lages på forhånd.
Røkelaks og nypoteter er smaken av norsk sommer. Her på en litt annen måte med blåskjell og posjert egg.
En laksefilet blir til restaurantmat med enkle grep. Carpaccio er en av de beste måtene å servere laks på.
Røye eller ishavsrøye er en nydelig råvare for et bedre fiskemåltid. Du trenger bare en frisk salsa som dette ved siden av. Og kanskje en klatt lett smakstilsatt rømme.
Når ørreten tilberedes med forsiktighet og serveres med en myk og fyldig couscous, trenger du ikke saus.
Kombinasjonen av marinert/gravet laks og poteter gir salaten mer metthetsfølelse. Urtekremen gir mer smak og toppingen av lodderogn eller annen type "kaviar" gir retten et luksuriøst preg.
Laks og asparges får ekstra smak fra marinaden. Enkelt og svært effektfullt for smaksopplevelsen.
Laks fra grillen blir spenstig med dette tilbehøret.
Denne retten kommer garantert å bli en ny favoritt for deg også. Masse smak og sprø tekstur er forklaringen.