Del fileten i porsjonsbiter. Dryss på litt salt, pepper og rosepepper.
Tips:
Om du bruker kveite i skiver, fjern skinn og ben. Tørk godt med kjøkkenpapir.
Brun halvparten av smøret i pannen og stek fisken ca. 2-3 minutter på hver side. Eller grill den. Dryss over halvparten av de friske urtene. Hold varm.
Spinatseng:
Smelt halvparten av smøret i pannen og tilsett hvitløk og vårløk samt resten av timianen og mynten. Stek mykt under omrøring. Hell på hvitvin og la koke inn. Tilsett i spinat like før servering. Rør godt slik at den "faller sammen" og bli godt gjennomvarm. Dryss på litt salt og pepper.
Fordel spinaten på varme tallerkener og legg fiskestykkene på. Nykokte mandelpoteter og en god hollandaisesaus smaker fortreffelig til.
Mange flere kvite oppskrifter finner du her
Her får du svært så praktiske kokketips
Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter
Bli abonnent på Apéritifs Mat & vinklubb og oppnå store fordeler samtidig