Saus:
Skjær paprika i to eller fire båter. Grill i ovnen til paprikaen har fått svarte flekker. Pakk paprikaen inn i matpapir og plastpose og la hvile en halvtime. Fjern skinnet og skjær i terninger.
Rist gresskarkjerner i tørr panne til de begynner å poppe. Sett til side.
Fres finhakket hvitløk lett i olje tilsett paprikaterninger, tomatjuice, finhakket chili og estragonbladene. Kok opp og kjør sausen i mikser til purékonsistens. Smak til med salt og pepper. Hold sausen varm.
Rødbetchips
Skrell rødbetene og skjær i tynne skiver. Vend i olje. Legg utover bakepapir, dryss med grovt havsalt og stek i ovnen ved 180 grader til de begynner å bli sprø.
Kveite
Dryss litt salt på fisken og damp den i stekeovn ved 150 grader i 10 minutter til den flaker seg fint.
Anrett fisken på paprikasausen og legg rødbetchips på toppen. Server ris ved siden av.