I denne oppskriften er avocadoen ikke mer framtredende enn at den passerer hos selv den mest konservative som insisterer på vanilje som eneste akseptable smakstilsetning.
I denne oppskriften er avocadoen ikke mer framtredende enn at den passerer hos selv den mest konservative som insisterer på vanilje som eneste akseptable smakstilsetning.
Slik får gammelt brød nytt liv med Arme riddere. Enkel dessert og veldig godt.
Britene lager eplekake på litt annen måte enn vi gjør her hjemme. Eplepai har tertedeig i bunnen og et lokk av den samme på toppen. Men eplepai kan også serveres med lettpisket krem eller iskrem.
Appelsincurd er et søtt og syrlig alternativ til vanlig marmelade. Du kan bruke det både på brød og kjeks, i tillegg til deilige kakekremer.
Denne franske klassikeren lages alltid søt og fylt med frukt. Nå som fruktsesongen er dominert av appelsin, er det et lett valg.
Med kakebunn av Bixit-kjeks og appelsinsmak fra forskjellige kilder skårer denne kaken høyt på smaksskalaen.
En deilig og frisk dessert der appelsinen får følge av deilig krydder. Tar deg bare 15 minutter å lage.
Gulrotkake er både saftig, god og ikke minst holdbar. Denne er ypperlig å ta med til skoleavslutninger, dugnader og festlige lag.
Aniskarameller er skikkelig godt. På tre kvarter sitter du igjen med 40 stykker hvis du følger denne oppskriften.
Dette er en vri på en gammel klassiker som er en enkel måte å lage iskrem på, omtrent som en semifreddo på italiensk.
Denne kaken er det veldig få som takker nei til. Det er ikke så rart for den smaker vidnerlig. Her har du den enkle oppskriften.