- Sett ovnen på 175 grader. Dekk en langpanne med bakepapir.
- Smelt smør og sjokolade over vannbad. Ta bollen opp av vannet og avkjøl litt før ett og ett egg piskes lett inn.
- Hakk nøttene og bland med det tørre.
- Bland alt sammen til en deig.
- Rør alle ingrediensene til fyllet godt sammen.
- Fordel så litt over halvparten av deigen i formen.
- Fordel deretter fyllet oppå deigen i formen.
- Til slutt legger du resten av deigen på toppen i klatter. Dra så en gaffel gjennom deigen slik at den blir lett marmorert.
- Stek kaken på nederste rille i ca. 25 min. Den skal være litt klissete inni, men det skal ikke feste seg deig på en kniv eller pinne når den er ferdig stekt.
- Løft kaken over på rist og avkjøl litt før den skjæres i firkanter.
Lyst til å lage andre brownies så se her
Her finner du oppskrifter på flere deilige kaker