Red Velvet-kaken er også kjent for sin smøraktige eller kremostbaserte hvite glasur som i denne oppskriften ikke inneholder melkeprodukter i det hele tatt siden den er vegansk
Red Velvet-kaken er også kjent for sin smøraktige eller kremostbaserte hvite glasur som i denne oppskriften ikke inneholder melkeprodukter i det hele tatt siden den er vegansk
Dette er en nydelig kremkake med smak av kirsebær, mascarpone og mørk sjokolade. Vaniljefrø og revet sitronskall i sukkerbrødene gjør kakebunnen ekstra god.
Nyplukkete blåbær fortjener å spille hovedrollen i denne kaken. Har du ikke plukket blåbær, kommer du langt med fjorårets fra fryseren, eller du kan bruke kjøpebær.
Nugattikake er en deilig, sprø kjekskake med mange lag av sjokolade og mandelflak, som knaser når du spiser.
Sitronkaker er helt uimotståelige hvis du lager de på riktig måte. Her får du oppskriften som både gir deg søtt og syrlig med litt sprø motstand fra tertebunnen.
En frisk og deilig is der sitrus og kardemomme spiller hoved rollen. Du skal pynte med appelsin og sjokoladesaus.
Du kan neppe servere noe bedre til kaffen enn myk mørk nugat. Du lager den selv med denne oppskriften.
Dette er en av de beste dessertmoussene som finnes. Oppskriften er dessuten grunnsteinen for en lang rekke multeoppskrifter.
En deilig og frisk dessert der appelsinen får følge av deilig krydder. Tar deg bare 15 minutter å lage.
Alle elsker brownie og alle elsker ostekake. Med denne oppskriften får du begge deler. Her er oppskriften mange vil dele med deg.
Brunostrester er gull verdt, ikke bare i viltsausen, men også i dessertsausen. Prøv med vaniljeiskrem med brunostsaus, valnøtter og banan. Du vil elske det.
Kake til frokost eller til ettermiddagskaffen. Ja det får du forslag til her. Squashbrød passer utmerket uansett når på døgnet du har lyst på noe godt.
Lag en vri på tilslørte bondepiker som smaker fantastisk samtidig som den er lett å lage. Bruk de norske plommene mens du kan
Nybakte blåbærmuffins er noe av det beste du kan servere i august. Har du blåbær i fryseren, kan du gjenskape stemningen også midtvinters.
Sitronsorbet er noe av det friskeste du kan servere til dessert om sommeren. Den egner seg veldig godt sammen med friske bær, kremdesserter og sjokoladekake.
Med deilige hasselnøtter og fyldig zabaglione ved siden av blir denne kaken helt fantastisk. Her er oppskriften.
Slik får gammelt brød nytt liv med Arme riddere. Enkel dessert og veldig godt.