Vi tilbyr flere ukentlige nyhetsbrev. Du kan fritt velge hvilke du ønsker å få tilsendt.
Se frem til spennende nyhetsbrev i din innboks
Sendt inn av Janne Nordheim
Smakssatt sukker er godt og fremhever smaken på bær, sitrusfrukter og krydder. Lag ditt eget smakssatte sukker og dekorer kaken eller desserten.
Gele laget av hjemmelaget saft smaker himmelsk sammenlignet med den av pulver.
Syltet sitron er obligatorisk for ethvert måltid fra den søtlige og østlige delen av Middelhavet. Mens den vanligvis tar fire uker å få ferdig, er denne klar på ett døgn.
Duchessepoteter er så gode som de ser ut som - enda bedre enn potetmos.
Avocado-salsa er tynnere enn guacamole og er perfekt å dryppe over alt fra tacos til meksikanske kjøttretter - eller også som dip til nachos.
Det er appelsinsmaken som sørger for det, men denne vrien fungerer også når det ikke er påske.
Les hele sakenDet er ikke alltid at påskelammet må komme som stek eller lår. Lammekoteletter et et fin-fint alternativ - særlig om det er få rundt bordet.
Les hele sakenDisse vinene er som skapt for påskebagasjen – eller kjelleren.
Les hele sakenMed disse to i feriebagasjen er du godt forberedt. De finnes dessuten på svært mange pol.
Les hele sakenReinskav er nær sagt alltid å finne i selv den minste butikkens frysedisk. Derfor er det en selvfølgelig ingrediens i påskemenyen.
Les hele sakenAkevitt, tranebærjuice og gingerale er en herlig leskende og lett krydret kombinasjon som kommer med smaksgaranti.
Les hele saken