- Vårrullpannekakene legges til tining i et kjøkkenhåndkle.
- Vermicellien avrennes og skjæres i 4 cm lengder. La soppen avrennes, fjern stilkene og finhakk sopphattene.
- Bland sopp og vermicelli med krydderurtene, grønnsakene og kjøttet. Tilsett fiskesaus og bland alt godt sammen.
- For å lage små vårruller skjæres pannekakene i fire. Ta dem fra hvernadre og dekk til med kjøkkenhåndkle igjen.
- Legg en skjefull med fyll i hjørnet på hver pannekake og brett hjørnespissene over. Brett inn sidene over fyllet og rull sammen oppover mot spissen. Fukt spissen og brett den ned.
- Til store vårruller brukes pannekakene hele.
- Varm olje i en frityrgryte eller wokpanne. Ha en rist dekket med kjøkkenpapir stående klar.
- Når oljen er varm, legg forsiktig tre eller fire vårruller nedi, og stek til de er gyllenbrune. Legges på risten til avrenning.
- Legg vårrullene på en tallerken og pynt med koriander- eller persillekvaster.
- Serveres med en bolle søt Thai chilisaus.
Prøv en av disse 13 thaiinspirerte oppskriftene